Ponturi Pariuri Fotbal Mioveni vs Farul Constanta

BETANO

Mioveni și Farul vor deschidein seara asta etapa a doua din SuperLigă. Atmosfera de la cele două cluburi este total diferită. Mioveniul a evoluat rău pe terenul lui Hermannstadt, pierzând clar, 0-3. În schimb, Farul a trecut spectaculos de U Craiova 1948 (2-1). 

În sezonul trecut, jocurile directe au fost echilibrate. Farul a învins acasă, 2-1, iar din județul Argeș a plecat doar cu un egal (1-1). 

cota2.ro

Argeșenii lui Alexandru Pelici au încheiat excelent sezonul trecut, terminând pe 12, salvându-se astfel direct. Interesant este că în ultimele cinci partide de acasă din play-out galben-verzii nu au scos niciun egal, consemnând trei victorii și două înfrângeri. 

Argeșenii au pierdut categoric la Hermannstadt, cu 0-3, scorul final fiind stabilit deja din minutul 67. Totuși, să nu uităm că Mioveniul a avut jocuri amicale destul de reușite în intersezon, remizând cu 2-2 la rivala FC Argeș, înainte de startul campionatului. 

  • Mioveni: L D L D D
  • Farul Constanta: W D L D L

În contradicție cu Mioveniul, Farul a avut rezultate mai slabe în pregătiri.A cedat cu 1-2 cu Petrolul și apoi au remizat cu divizionara secundă CSA Steaua. Dar, contra oltenilor constănțenii s -au impus cu două goluri spectaculoase, fiind 2-0 în minutul 29. 

Legat de stagiunea anterioară, este curios că în ultimele șase dueluri externe de Superligă, dobrogenii au adunat un triumf și nu mai puțin de cinci insuccese. 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Mioveni vs Farul Constanta
Pronostic:
X2 & P1.5g/meci
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 9.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro