Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.90

Superbet

Botosani are meci greu la Voluntari, iar casele de pariuri nu vad ca favorita in acest duel echipa din Moldova. Oaspetii de azi au castigat cu greu contra Chindiei, echipa care a reusit sa marcheze 2 goluri pe terenu din Botosani. Ultimele 5 rezultate directe au insemnat 3 rezultate de egalitate, toate fiind sub 3.5 goluri marcate.

-------------------------------------------

cota2.ro

Sepsi primeste obosita vizita celor de la Arges, dupa victoria din Conference League cu 3-1 impotriva lui O. Ljubljana din Slovenia. Ambele vin dupa meciuri foarte bune facuta in SuperLiga, Arges impunandu-se pe propriul teren cu 2-0 contra celor de la UTA Arad, in timp ce Sepsi vine dupa un 2-2 in deplasare la Craiova. Vad un meci care pe fond de oboseala Sepsi il va trata circumspect.

--------------------------------------------

CFR se va deplasa in Banie, acolo unde va intalni Craiova 1948. CFR vine dupa o victorie la 0 in Conference League, dandu-i sanse foarte mari de calificare. Asa, Dan Petrescu, se poate focusa doar pe acest joc din campionat stiind ca 3-0 in tur cu Escalades este deajuns. Craiova vine dupa o infrangere in deplasare la Farul, acolo unde, echipa lui Hagi a reusit sa castige dupa 2 goluri spectaculoase. 

--------------------------------------------

A doua etapa din Superliga promite un Derbi intre Rapid si FCSB. Ros-albastrii vin in Giulesti dupa o infrangere dezamagitoare in Conference League, contra unui no-name al competitiilor europene si anume, Saburtalo Tbilisi, echipa care a terminat pe 5 in Georgia. Nu o vad motivata pe FCSB sa faca un rezultat supriza pe terenul visiniilor.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Voluntari vs Botosani
Pronostic:
sub 1.5 goluri in prima repriza
Cota
1.25
Sepsi vs Arges
Pronostic:
sub 3.5 goluri
Cota
1.25
U Craiova 1948 vs CFR Cluj
Pronostic:
sub 3.5 goluri; sub 12.5 cornere
Cota
1.45
Rapid vs FCSB
Pronostic:
sub 3.5 goluri
Cota
1.28
Cota finala: 2.90
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro