Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.11

Superbet

Cele două adversare din runda secundă a SuperLigii, din jocul programat astazi, de la ora 20:30, la Mioveni, au început bine noua ediție de campionat. Voluntariul a învins dramatic cu 1-0 la Petrolul, iar Botoșaniul s-a impus într-un meci spectaculos, 3-2, acasă cu Chindia. 

Voluntarenii s-au specializat în dispute echilibrate. Ultimele opt meciuri oficiale ale lor au avut toate rezultate la o diferență de cel mult un gol. Meciul se va juca la Mioveni, deoarece stadionul propriu al ilfovenilor se modernizează. 

cota2.ro

Ultimele cinci partide directe au avut rezultate strânse, ultimele patru având numai ”0-2 goluri” la final. În ciuda acestui echilibru, este de menționat că ilfovenii nu au trecut de moldoveni în ultimele șapte partide ”head-to-head”. 

Per total, botoșănenii conduc cu 10-5 la victorii din totalul de 23 de partide all-time cu Voluntariul. 

  • Voluntari: W D L L W
  • Botosani: W D W L L

Anderlecht – Oostende este una dintre cele mai interesante partide ale primei etape din Jupiler Pro League, prima divize a campionatului din Belgia.Anderlecht își propune, la fel ca în fiecare sezon, calificarea în play-off și câștigarea titlului. „Alb-violeții” au încheiat stagiunea trecută pe poziția a treia și s-au calificat în preliminariile Conferece League. Acum, obiectivul este câștigarea titului.

Oostende, de partea cealaltă, este o formație de mijlocul clasamentului în Jupier Pro League. „De Kustboys”, a încheiat stagiunea anterioară pe locul 12, departe de locurile retrogradabile.

Anderlecht – Oostende se va juca pe Lotto Park din Anderlecht astazi, de la ora 19:30.

„Alb-violeții” au disputat cini partide amicale în această vară, bifând patru victorii și o înfrângere. Cel mai răsunător succes a fost împotriva celor de la Roda, scor 6-0.

Oostende este o formație lipsită de griji și nu își propune mari obiective în noua stagiune din Jupiler Pro League. În principiu, „De Kustboys” speră să evite retrogradarea în sezonul următor și să producă o surpriză în duelul de astazi.De Kustboys au disputat în această vară nu mai puțin de șapte partide amicale, în care au bifat cinci victorii și două înfrângeri. Oostende a învins-o pe Oudenaarde, formație de amatori, cu 11-0. Cel mai recent duel al lor a fost contra lui Kortrijk, pe care l-au pierdut cu 4-5.

  • Anderlecht: W L W W W
  • Oostende: W L W W W

CFR Cluj are o vară foarte agitată, fiind obligată să nu mai facă niciun pas greșit în Europa, pentru a fi sigură de prezența în grupele Conference League. Înaintea deplasării în Andorra, campioana României merge în Bănie, acolo unde dă de U Craiova 1948,incepand cu ora 16.

În stagiunea anterioară, a fost 3-2 la Cluj, pentru ardeleni, respectiv 2-0, tot pentru alb-vișinii, în returul din Bănie. S-a ajuns astfel la șapte meciuri la rând între cele două echipe în care ”juveții” nu reușesc să treacă de trupa din Gruia. 

Ultima dată când U Craiova 1948 a trecut de CFR a fost în 22 martie 2009, când echipa pregătită de Nicolo Napoli învingea cu 4-1. 

Clujenii sunt echipa din Superligă cu cele mai multe meciuri oficiale disputate până acum în 2022/23, nu mai puțin de cinci. După ce niciuna din primele trei dueluri nu au fost câștigate, trupa lui Dan Petrescu s-a mai redresat. A trecut cu emoții acasă de Rapid (1-0), în prima etapă, iar joi și-a asigurat un avantaj destul de liniștitor în turul cu Inter Escaldes (3-0). 

Partea pozitivă pentru CFR este că, totuși, are trei meciuri oficiale din cinci în 2022/2023 în care nu a primit gol. De asemenea, Jefte și Debeljuh au punctat cu andorrezii, astfel că și atacul începe să fie mai inspirat.

  • U Craiova 1948: L W L W D
  • CFR Cluj: W W L L D



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Voluntari vs Botosani
Pronostic:
1X
Cota
1.35
Anderlecht vs Oostende
Pronostic:
1
Cota
1.28
U Craiova 1948 vs CFR Cluj
Pronostic:
CFR marcheaza
Cota
1.22
Cota finala: 2.11
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro