Ponturi Pariuri Fotbal Rapid vs FCSB

Superbet

Meciul etapei a doua din SuperLigă este duelul din Giulești. Rapid și FCSB vor evolua în fața unor tribune arhipline, dorind să se revanșeze în fața fanilor pentru startul mai reținut de 2022/2023.Rapidul a pierdut în prima etapă, 0-1 la CFR, dar asta în condițiile în care Albu a ratat un penalty în prelungiri! Până una-alta echipa lui Adrian Mutu a ajuns la trei eșecuri oficiale la rând. Să nu uităm, alb-vișiniii au pierdut și în ultimele două jocuri din 2021/2022: 2-3 acasă cu U Craiova 1948, respectiv tot 2-3, în deplasare, la CS Mioveni. 

Rapidul a marcat în fiecare meci jucat în noul stadion, astfel că ne putem aștepta la o abordare ofensivă a gazdelor de duminică. 

cota2.ro

  • Rapid: L L L W L
  • FCSB: L D W W W

Foarte rău a inceput FCSB acest sezon. În partidele de verificare, echipa lui Toni Petrea nu a impresionat, câștigând doar cu 1-0 în duelurile cu Mioveni sau Oțelul Galați. Noul sezon de SuperLigă a început modest: FCSB a remizat acasă, 1-1 cu ”U” Cluj, salvând un punct prin penalty-ul lui Tănase, după ce oaspeții au deschis scorul la finele primei reprize. 

Apoi, a venit acel 0-1 de la Saburtalo Tbilisi, din prima manșă a turului 2 din Conference League, obiectivul calificării în grupe fiind în pericol! 

FCSB speră că va reacționa duminică, mai ales că în ultimele dispute externe din sezonul anterior (fatidicul 2-2 cu Voluntari s-a jucat pe ”Național Arena”) a fost inspirată, trecând cu 1-0 în deplasare de CFR sau Universitatea Craiova și cu 4-0 de Farul. 

Giuleștenii au lucrat intens la achiziții, mai ales după vânzarea lui Rareș Ilie la Nice. Vineri, Rapidul a anunțat două transferuri semnificative. A fost cumpărat atacantul croat Dugandzic de la CFR Cluj și a fost semnat mijlocașul lateral francez Papeau, ultima dată la Warta Poznan. 

Dincolo, FCSB ar putea veni cu o echipă cu câteva rezerve în echipa de start, cel puțin din declarațiile proprietarului reieșind că unii titulari vor fi odihniți în vederea returului cu Saburtalo. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rapid vs FCSB
Pronostic:
FCSB P0.5g/meci P2.5cornere/meci P1.5cartonase
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro