Ponturi Pariuri Fotbal Club Atletico River Plate Rezerve vs Club Atletico Aldosivi Rezerve

Superbet

Astazi am decis sa merg si in campionate mai putin pariate de noi, desi, sunt oaze bune de facut bani. River Plate 2 sau River Plate Rezerve va primi astazi la ora 16.00 vizita celor de la Club Atletico Aldosivi in etapa a 10-a a ligii rezervelor din Argentina.

Cota gazdelor este acum undeva la 1.60, putin in scadere fata de cotele de deschidere. Dupa cele 9 etape disputate, gazdele ocupa locul 4, cu un total de 18 puncte, avand 6 victorii si 3 infrangeri si un golaveraj bun de 14:7.

cota2.ro

De partea cealalta, oaspetii ocupa locul 17 intr-un campionat cu 28 de echipe, cu un total de 13 puncte. Acestia au marcat 19 goluri si au incasat 20, fiind pe locul 2 in topul celor mai slabe aparari din liga. Ultimele meciuri jucate in deplasare au insemnat infrangeri cu scoruri dezamagitoare, 5-1 cu Rosario Central REZ si 6-2 cu Atl. Tucuman Rez.

Cele doua echipe nu s-au mai intalnit in niciun meci direct, insa cred ca va fi spectacol, urmarind forma echipei oaspete pe teren advers.

Desi ocupa un loc onorabil in liga rezervelor, jocul gazdelor pe propriul teren nu a insemnat un atuu pana in prezent, avand o medie de 1 gol inscris/ meci, in timp ce oaspetii au fost si ei rezervati in jocurile din deplasare cu o medie de 1.2 goluri inscrise/ meci.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Club Atletico River Plate Rezerve vs Club Atletico Aldosivi Rezerve
Pronostic:
1 solist
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 0.60
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro