Ponturi Pariuri Fotbal UTA Arad vs Petrolul Ploieşti

BETANO

UTA Arad - Petrolul Ploieşti, meci din etapa a 2-a din SuperLigă, se joacă, astăzi, de la ora 21:30. Ambele formații vin după înfrângeri în prima etapă și speră să reușească să câștige primele puncte din actuala stagiune. Gazdele au pierdut în partida pe care au jucat-o la Pitești, contra celor de la FC Argeș, 2-0, în timp ce Petrolul Ploiești a fost învinsă de FC Voluntari, 1-0, după un gol din penalty venit în prelungiri.

UTA Arad este la al treilea sezon de primă ligă după promovarea din vara anului 2020 şi are ambiţii de play-off după aducerea antrenorului Ilie Poenaru şi a atacantului de naţională Claudiu Keşeru, insă au fost și alte achiziții reușite și nume cunoscute precum Virgiliu Postolachi, Andrei Chindriș, Bautista Cascini şi Albert Stahl, ultimul împrumutat de la Rapid.

cota2.ro

Ploieștenii s-au întărit și ei cu câţiva jucători cu experienţă, printre care şi doi internaţionali, Gicu Grozav şi Gabriel Tamaş, fiind aşteptat să se alăture lotului şi al treilea, Constantin Budescu, iar în ofensivă i-au adus pe foştii dinamovişti Mirko Ivanovski şi Christian Irobiso.

Info utile bine de știut:

  • În ultimele 10 dueluri directe, ultimul din prima ligă avand loc in 1995, fiecare echipă a bifat câte două victorii, iar şase meciuri s-au încheiat la egalitate;
  • Niciuna dintre echipe nu a marcat in primul meci din liga, ambele pierzand la 0 in fata adversarilor;
  • Ambele echipe au avut sub 9.5 cornere in prima etapa din SuperLiga;

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
UTA Arad vs Petrolul Ploieşti
Pronostic:
Sub 2.5 goluri; sub 10.5 cornere
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 1.10
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro