Ponturi Pariuri Fotbal ​Sheriff Tiraspol vs NK Maribor

Superbet

​Sheriff Tiraspol - NK Maribor, meci din manşă secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa astăzi, 26 iulie, de la ora 20:00. În prima manşă a fost 0-0. Din cauza situaţiei din Ucraina, meciul se va disputa în capitală, la Chișinău.

Moldovenii de la Sheriff, au trecut în primul tur preliminar de Zrinjski Mostar din Bosnia-Herţegovina (0-0 în deplasare şi 1-0 acasă). Campioana Moldovei a pierdut însă mai mulţi jucători cu care au scris istorie în sezonul trecut şi a schimbat şi antrenorul, în această vară fiind instalat Stjepan Tomas, jucator care a activat la multe echipe bune din Europa. Cea mai mare pierdere pentru echipă este transferului lui Adama Traore pe 2 milioane de euro la Ferencvaros, desi jucatorul este cotat pe piata transferurilor la 3 milioane de euro. In locul acestuia a fost adus pe 700 mii de euro, nigerianul Rasheed Ibrahim Akanbi de la Kocaelispor.

cota2.ro

Gruparea din Slovenia, NK Maribor a trecut în primul tur preliminar de Şahtior Soligorsk, deţinătoarea titlului în Belarus (0-0 acasă şi 2-0 în deplasare), iar în cel mai recent meci a castigat, intr-un meci cu o ploaie de goluri, acasa, impotriva lui Gorica, scor 3-2.

In meciul tur, moldovenii au controlat meciul de la inceput până la sfârșit, însă fără niciun efect pe tabelă. Au expediat 6 suturi pe spatiul portii, o posesie de 55% si 131 de atacuri, fata de 83 ale gazdelor.

Informatii bine de stiut:

  • Sheriff nu inceput campionatul in Republica Moldova. Echipa nu a mai jucat un meci oficial din luna mai;
  • In ultimele 4 meciuri jocuri de acasa, Sheriff a punctat 4 victorii, toate fără gol primit;
  • Maribor și-a incheiat campania de transferuri fără niciun jucator important adus și fără să cheltuie niciun ban;
  • 8 cornere, 3 cartonase si 0 goluri au fost în primul joc dintre cele 2 echipe;
  • In primul joc, Maribor a șutat o singură dată pe poarta.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
​Sheriff Tiraspol vs NK Maribor
Pronostic:
sub 3.5 goluri; sub 11.5 cornere; Sub 5.5 cartonașe în meci
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: 1.30
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro