Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.96

UNIBET

Pyunik, echipa armena care a eliminat-o la penaltiuri pe CFR in optimile pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor, a avut parte de un meci greu pe propriul teren impotriva campioanei Luxemburgului, Dudelange, care a si invins in Armenia.

Astazi, Dudelange e favorita sa castige, avand o cota de 1.22 pentru accederea in urmatoarea faza a competitiei. Desi a fost un meci cu multe ocazii de gol, meciul s-a incheiat cu un singur gol marcat, abia in minutul 72. Toata presa a vuit de prestatia excelenta a luxemburghezilor in meciul contra celor de la Pyunik si ma face sa cred ca au o mai buna calitate in joc fata de armeni. Nu cred ca Dudelange va ceda pe propriul teren.

cota2.ro

------------------------------------------------

Shkupi Skopje a fost supriza in mansa tur pentru calificarile in grupele UCL acolo unde a reusit performanta de a marca de 2 ori in poarta lui Dinamo Zagreb, echipa ce a avut cota 1.10 la o victorie pe propriul teren. Desi au trimis peste 10 suturi spre spatiul portii echipei din Macedonia, Dinamo Zagreb nu a reusit victoria, insa astazi putem profita de o posibila victorie a croatilor. Acestia au cota de 1.40 la victorie si cred ca sunt sanse mari sa o obtina. In campionat au reusit sa castige in deplasare, scor 1-5, in fata celor de la Slaven Belupo.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
F91 Dudelange vs Pyunik Yerevan
Pronostic:
1X
Cota
1.35
Shkupi Skopje vs Dinamo Zagreb
Pronostic:
2 solist
Cota
1.45
Cota finala: 1.96
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro