Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.08

Superbet

Fenerbahce va primi vizita celor de la Dinamo Kiev, in mansa tur a sferturilor de calificare in faza grupelor Ligii Campionilor. Dupa un 0-0 in tur, Fener porneste favorita in castigarea acestui joc, avand o cota de 1.75 la victorie. Momentan gazdele au 11 meciuri fara infrangere pe propriul teren, in timp ce Dinamo Kiev nu a avut o campanie asa de reusita in perioada de pregatiri. Ucrainienii au pierdut ultimele 2 jocuri de pregatire contra celor de la Lyon si Antwerp, incasand 5 goluri si marcand doar un singur gol. Ma astept la o dominare a turcilor in aceasta mansa retur, dupa ce in tur au avut o posesie mai buna si au expediat 6 suturi pe poarta, fata de niciunul al echipei gazda.

----------------------------------------------------------------

cota2.ro

Bodo/Glimt a dezamagit in prima mansa contra celor de la Linfield, echipa din Irlanda de Nord, care a reusit sa se impuna pe propriul teren in fata norvegienilor. Acum cota la victorie pentru Glimt este una rusinos de mica, undeva la 1.10 si cred ca niciun parior nu se va incumeta la asa ceva. Totusi antrenorul nord irlandezilor a precizat in conferinta de presa ca va juca pentru aceasta calificare asa cum au demonstrat-o in meciul tur.

----------------------------------------------------------------

Malmo a venit invinsa din Lituania, acolo unde Zalgiris a castigat cu 1-0 in prima mansa. Gazdele au acum cota de 1.25 la victorie si 1.40 pentru o eventuala calificare. In toate meciurile directe, 3 la numar, nu s-au marcat mai mult de 3 goluri in meci si cred ca Zalgiris poate rezista cel putin o repriza in fata celor de la Malmo. Gazdele au inceput campionatul in Suedia cu dreptul, dupa ce au castigat pe teren propriu cu 3-1 in fata lui Sirius.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Fenerbahce vs Dinamo Kiev
Pronostic:
sub 3.5 goluri
Cota
1.28
Bodo/Glimt vs Linfield
Pronostic:
Lienfield +3.5 handicap asiatic
Cota
1.40
Malmo vs Zalgiris
Pronostic:
sub 4.5 goluri
Cota
1.16
Cota finala: 2.08
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro