Ponturi Pariuri Fotbal Farul Constanța vs Chindia Târgoviște

Superbet

Farul Constanța o întâlnește pe Chindia Târgoviște, vineri, de la ora 21:30, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Superligii, ediția 2022/2023. Constănţenii au câştigat primele două meciuri din acest sezon şi au un moral excelent. De partea cealaltă, deşi a scos doar un punct din duelurile cu FC Botoşani şi FC Hermannstadt, gruparea dâmboviţeană a arătat un fotbal ofensiv bun, dovadă fiind şi media şuturilor expediate pe poarta adversă, 4,5 şuturi pe pe poartă/meci, una depăşită doar de Sepsi OSK şi FC U 1948.

Trupa lui Gheorghe Hagi a dezvoltat un mic complex de inferioritate în fața târgoviștenilor în ultimii ani. Au pierdut ultimele cinci dueluri: trei oficiale și două partide amicale. Ultima dată când Farul se impunea se întâmpla pe 30 martie 2019, într-o partidă disputată în Liga 2, înaintea ”fuziunii” cu Viitorul Constanța.

cota2.ro

Farul Constanța a avut puțin noroc în cele 2 victorii de până acum. A reușit să câștige la Craiova 1948 prin două goluri superbe, iar cu Mioveniul au câștigat prin 2 goluri din penalti marcate de Adrian Petre.

Informații bine de știut:

  • 9 cornere/ meci este media celor de la Farul in primele 2 etape;
  • in primele 2 etape disputate de Farul nu s-au aratat mai mult de 4 cartonase;
  • dupa dezlantuirea din infrangerea cu Botosani, Chindia s-a cumintit, primind un singur avertisment in meciul cu Hermannstadt.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Farul Constanța vs Chindia Târgoviște
Pronostic:
sub 3.5 goluri; sub 11.5 cornere; sub 6.5 cartonașe
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 0.85
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro