Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.39

Superbet

FCSB a reusit sa se califice in 90 minute in fazele urmatoare ale Conference League in meciul cu Saburtalo, dupa ce scorul in minutul 78 era de 2-2. Obositi dupa acesta calificare a echipei lui Dica, acestia vor intalni un adversar cu greutate, care a reusit sa castige cu 3-1 in fata CFR-ului etapa trecuta. FCSB vine inaintea acestui meci cu un antrenor nou si cu mai putin timp de odihna. Cred ca va fi un meci greu pentru gazde.

----------------------------------------------

cota2.ro

Rapid, cu Mutu antrenor, a reusit o victorie uriasa in fata FCSB-ului in Giulesti cu un stadion plin. Astazi, Rapid se va deplasa la Craiova, echipa fara victorie in primele 2 etape. Rapid a aratat ca are o aparare foarte bine legata, iar in poarta au un viitor portar de nationala, pe Moldovan. Craiova vine si ea dupa o calificare in faza urmatoare a Conference League, castigand in fata fanilor cu 3-0 in fata celor de la Vllaznia, echipa din Albania. Cred ca vom avea parte de un joc circumspect.

---------------------------------------------

Petrolul va da de un adversar obosit cu probleme de lot. Sepsi vine dupa o calificare grea, la penaltiuri, dupa ce a clacat in mansa retur cu O. Ljubljana, unde a pierdut cu 2-0 in primele 90 de minute, scor care i-a trimis in prelungiri.

Gazdele au pierdut primele doua meciuri fara ca macar sa marcheze, insa acum au sansa de a obtine un rezultat mai bun. De partea cealalta, lotul lui Bergodi a ajuns abia vineri dimineață în țară, din cauza întârzierii avionului. Doi jucători esențiali, Ștefănescu și Aganovic nu au jucat cu Olimpija din cauza unor probleme medicale de ultimă oră, iar unii fotbaliști de la Sepsi au acuzat probleme digestive după perioada petrecută la Ljubljana!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs U Craiova 1948
Pronostic:
U Craiova 1948 +1.5 handicap asiatic
Cota
1.42
Universitatea Craiova vs Rapid Bucuresti
Pronostic:
sub 3.5 goluri
Cota
1.22
Petrolul Ploiesti vs Sepsi Sf. Gheorghe
Pronostic:
1X in prima repriza
Cota
1.38
Cota finala: 2.39
Profit: 1.39
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro