Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.66

Superbet

Verona și Napoli se întâlnesc astazi de la ora 19:30, pe ”Bentegodi”, în prima etapă din Serie A.

1.Verona începe noul sezon cu Gabriele Cioffi pe bancă, cel care, în mare parte din campionatul precedent, a stat pe banca lui Udinese, după demiterea lui Luca Gotti. Până acum, singura întărire primită de noul antrenor este Thomas Henry, atacantul luat de la retrogradata Venezia. În schimb, a plecat Casale din defensivă. 

cota2.ro

Astazi, în prima etapă, Cioffi nu-i va avea la dispoziție pe căpitanul Miguel Veloso și Ceccherini. Atât mijlocașul central, cât și fundașul sunt suspendați. În plus, o mare pierdere va fi Giovanni Simeone, care nu va juca mai mult ca sigur. Atacanul veronezilor este foarte aproape să plece chiar la viitoarea adversară, Napoli. 

  • Verona: L W L W D
  • Napoli: D W D D W

Luciano Spalletti a rămas pe bancă, dar nu mai are patru oameni importanți din sezonul trecut.Spalletti a primit ceva întăriri, dar nu se poate spune că jucătorii veniți se ridică la nivelul celor plecați. În poartă a fost adus Salvatore Sirigu de la Genoa, în apărare au sosit Kim Min-jae de la Fenerbahce, Leo Ostigard de la Brighton (a jucat la Genoa sezonul trecut) și Mathias Olivera de la Getafe, iar, pe plan ofensiv, a sosit gruzinul Khvicha Kvaratskhelia de la Dinamo Batumi. Toți sunt disponibili pentru meciul din prima etapă.

2.Egalul cu Fulham din prima etapă, 2-2, a fost o lovitură dură încasată de Liverpool, pe terenul unei nou-promovate, într-un campionat în care oricare punct pare să conteze la final de sezon. Un nou meci în care ”cormoranii” sunt mari favoriți urmează, cel de pe teren propriu cu Crystal Palace.Startul de sezon nu a fost deloc unul bun pentru Liverpool, care a cedat deja două puncte, care s-ar putea dovedi prețioase, după prima etapă, cu Fulham, în remiza, 2-2, de săptămâna trecută. Mai mult, formația lui Klopp l-a pierdut pentru o lună și jumătate și pe Thiago Alcantara, care a suferit o ruptură musculară, adăugându-se pe o lungă listă de indisponibilități, care îi mai conține pe Curtis Jones, Ibrahima Konate și Alex Oxlade-Chamberlain. Diogo Jota, Joel Matip și Konstantinos Tsimikas sunt și ei incerți, adăugându-se pe lista problemelor majore ale lui Liverpool.

Chiar și în aceste condiții, însă, ”cormoranii” vor fi favoriți în fața lui Crystal Palace, echipă care se așteaptă la un nou sezon dificil, după ce nu a făcut investiții majore în vară. 

  • Liverpool: D L W L W
  • Crystal Palace: L W W D W

Startul de sezon nu e deloc unul favorabil pentru Crystal Palace, care în primele cinci etape joacă împotriva lui Arsenal, Liverpool și Manchester City, având nevoie de puncte pentru a nu intra în lupta pentru evitarea retrogradării încă din start. Palace a fost echipa cu cele mai multe amicale jucate în intersezon, însă multe dintre ele au fost împotriva unor echipe din ligile inferioare engleze. Totuși, londonezii au avut un meci de pregătire chiar împotriva lui Liverpool, pierdut cu 2-0, în Singapore, goluri marcate de Henderson și Salah.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Verona vs Napoli
Pronostic:
X2
Cota
1.33
Liverpool vs Crystal Palace
Pronostic:
1
Cota
1.25
Cota finala: 1.66
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro