Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.43

Superbet

Dinamo va juca împotriva celor de la Oțelul Galați, astăzi, de la ora 18:00, în runda secundă din Liga 2. Echipa antrenata de Ovidiu Burca tinteste promovarea dupa doar un sezon. De altfel, „cainii rosii” sunt favoriri la promovare, dupa CSA Steaua si Gloria Buzau. Acestia au inceput cu dreptul sezonul, casting în fața celor de la Progresul Spartac, în timp ce Oțelul s-a ”încurcat” la Iași, scor 0-0.Gălățenii nu au încasat niciun gol în patru din ultimele cinci partide oficiale. De asemenea, este de notat că patru din aceste dueluri au avut ”0-2 goluri” la final. Obiectivul lui Dorinel Munteanu, antrenor al oaspeților, este să folosească bugetul mic oferit de autoritățile locale pentru a-si asigura in continuare un loc in liga secunda. Cred ca Otelul va fi echipa care va incerca sa pastreze poarta intacta si sa conserve un posibil rezultat de egalitate.

------------------------------------------------------

cota2.ro

Rangers și PSV Eindhoven se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în manșa tur din play-off-ul Ligii Campionilor. În luna mai, formația lui Giovanni van Bronckhorst a avut o altă șansă de a ajunge în grupele Ligii Campionilor, în urma finalei Europa League, însă a pierdut la loviturile de la 11 metri, în disputa cu Frankfurt.

De partea cealaltă, PSV Eindhoven nu a mai jucat în grupele Ligii Campionilor din 2018, când a fost într-o grupă cu FC Barcelona, Tottenham și Inter Milano.Olandezii au trecut cu greu de etapa precedentă de calificare impotriva lui Monaco, câștigând în prelungiri, în manșa secundă.

Gazdele sunt fără gol primit pe teren propriu de 3 etape în Scoția, în timp ce PSV a reușit victorii spectaculoase, însă a și încasat cel puțin 1 gol de la adversari în ultimele 4 etape. Mă aștept ca acest duel să se definitiveze în manșa retur din Olanda.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo vs Otelul Galati
Pronostic:
1X si sub 3.5 goluri
Cota
1.55
Rangers vs PSV
Pronostic:
1X
Cota
1.57
Cota finala: 2.43
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro