Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo Bucuresti vs Otelul Galati

BETANO

Dinamo București și Oțelul Galați sunt două dintre numele istorice care vor să revină în prima ligă. Dacă ”alb-roșiii” speră, în ciuda problemelor cu insolvența, să petreacă doar un sezon în L2 și să reajungă în SuperLigă, moldovenii au petrecut ultimul an în elită în 2015. Atunci a avut loc și ultima confruntare directă dintre cele două cluburi. În sezonul 2014-2015, Dinamo a învins în ambele partide contra dunărenilor, cu 4-0, respectiv 1-0. De fapt, dinamoviștii au învins în fiecare din ultimele șase dueluri ”head-to-head” cu Oțelul. Ultima dată când gălățenii s-au impus în fața lui Dinamo a fost chiar în capitală: a fost 2-1 într-un meci din primul eșalon, în 1 octombrie 2010. 

Dinamoviștii vor fi gazde marți, 16 august, de la ora 18, în arena din Clinceni, în etapa a doua. Startul primului sezon ”ever” în Liga 2, sub comanda lui Ovidiu Burcă, cel care a preluat echipa în vară, a fost unul bun, bucureștenii câștigând cu 1-0 ca oaspeți, împotriva unei alte nou promovate, Progresul Spartac. 

cota2.ro

Victoria cu ”progresiștii” a fost prima reușită de ”câini” într-un meci oficial după trei partide fără succes. Totodată, a fost cel de-al patrulea joc competitiv la rând cu ”0-2 goluri” la final pentru ei. 

  • Dinamo Bucuresti: W W D L D
  • Otelul Galati: D D L L W

Deși a promovat în această vară, Oțelul lui Dorinel Munteanu și-a anunțat ambițiile de a ataca stagiunea de play-off. Cel cu care dunărenii au luat titlul în 2011 a fost optimist după prima etapă, atunci când Oțelul a remizat acasă, 0-0 cu Politehnica Iași, o candidată certă la promovare.

 Gălățenii nu au încasat niciun gol în patru din ultimele cinci partide oficiale. De asemenea, este de notat că patru din aceste dueluri au avut ”0-2 goluri” la final. 

Ultima înfrângere la nivel competitiv pentru ”oțelari” s-a consemnat în 30 aprilie 2020, 0-1 la CSM Focșani, în Liga 3.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dinamo Bucuresti vs Otelul Galati
Pronostic:
X2
Cota
1.78
Cota finala: 1.78
Profit: 4.68
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro