Ponturi Pariuri Fotbal Maribor vs CFR Cluj

Superbet

Astazi, de la ora 21:15, Maribor și CFR dispută prima manșă din play-off-ul Conference League, în prima confruntare oficială dintre cele două cluburi. 

Sunt mai multe motive pentru care campioana României este favorită înaintea ”dublei” cu cea mai bună echipă din sezonul trecut din Slovenia, Maribor. Dincolo de diferența de valoare și experiență europeană pentru clujeni, ”violeții” din Maribor trec printr-o perioadă extrem de nefastă ca rezultate. 

cota2.ro

Cea mai importantă informație legată de Maribor este că ”violeții” tocmai și-au demis antrenorul, Radovan Karanovic, cel cu care gazdele de joi au cucerit în primăvară cel de-al 16-lea titlu național. Asta, după ce Maribor a pierdut fiecare din ultimele șase dueluri oficiale! În weekend, echipa slovenă a pierdut cu 2-3 la Domzale, în campionat, fiind pe ultimul loc, cu 3 puncte scoase în cinci etape! Maribor are și cea mai slabă defensivă din liga autohtonă, cu 12 goluri încasate. 

Nici sezonul european nu este unul grozav pentru ”violeți”. În prima fază din UCL, Maribor a trecut de Shakhtyor Soligorsk, cu 0-0 și 2-0, apoi a pierdut cu Sheriff Tiraspol (0-0 și 0-1), iar în turul III din UEL, campioana slovenă a cedat cu 0-2 și 0-1 contra finlandezilor de la HJK Helsinki. Așadar, un singur gol marcat în șase dispute europene din 2022/2023! 

  • Maribor: L L L L L
  • CFR Cluj: L W W D W

CFR a cedat în weekend, 0-1 acasă cu Botoșani, acesta fiind primul eșec oficial după cinci dueluri la rând fără insucces. Duelul cu moldovenii a fost cel de-al cincilea cu ”Under 2,5 goluri” din ultimele șase dueluri competitive. Atenție: clujenii nu au pierdut niciun meci în timp regulamentar în acest sezon. De asemenea, CFR are numai două cu gol primit în prezenta stagiune de europe.

Debeljuh, accidentat grav joia trecută, nu mai e pe lista UEFA, însă zona atacanților este una consistentă pentru Dan Petrescu. În efectivul pentru ECL, îi are la dispoziție pe Păun, Malele, Yeboah, Jefte sau Mistrati.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Maribor vs CFR Cluj
Pronostic:
CFR Cluj marchează peste 0.5 goluri CFR Cluj va avea peste 2.5 cornere
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro