Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Viking

Superbet

Vicecampioana României joacă în play-off-ul Conference League contra norvegienilor de la Viking Stavanger și la prima vedere este favorită certă. 

Chiar dacă oponentele nu au fost foarte puternice, FCSB a transpirat destul de mult pentru a ajunge în play-off-ul din ECL. Prima dată, a fost 0-1 și 4-2 cu georgienii de la Saburtalo Tbilisi, apoi, au venit câte un 1-0 contra slovacilor de la DAC 1904 Dunajska Streda. Dincolo, Viking a trecut cu 2-1 și 0-0 de Sparta Praga, apoi nu a avut probleme cu irlandezi de la Sligo Rovers, 5-1 și 0-1. 

cota2.ro

Norvegienii au o singură participare în grupele unei întreceri europene, este vorba de evoluția din ediția 2005-2006 a fostei Cupei UEFA. Anul trecut, Viking a cedat deja în faza a doua a UEL în fața scoțienilor de la Aberdeen (0-2)! 

FCSB a obținut în weekend prima victorie din prezentul sezon de SuperLigă, 3-2 cu Chindia, acasă, în condițiile în care a fost condusă cu 0-2, deși a jucat din minutul 7 cu un om mai mult pe teren! Cum-necum, elevii lui Nicolae Dică au ajuns la șase partide oficiale la rând fără înfrângere. 

FCSB are cinci dueluri consecutive cu rezultat la o diferență de cel mult un gol la final, iar patru din ultimele cinci confruntări domestice au avut ”GG” la final. 

Ultimul eșec pe teren propriu în dreptul bucureștenilor s-a consemnat în 3 aprilie, 0-2 cu Universitatea Craiova. 

  • FCSB: W W D W D
  • Viking: L D W W L

Viking este abia pe 5 în campionat, cu 29 de puncte, cu 13 mai puține decât liderul Molde. Formația antrenată de tandemul Bjarte Lunde Aarsheim-Morten Jensen nu a jucat în weekend. Ultimul meci oficial al oaspeților de joi, 0-1 la Sligo Rovers, a venit după un șir de patru meciuri oficiale în care de fiecare dată a fost ”GG” și ”Over 2,5 goluri” la final - în aceste patru jocuri, media de goluri totală per meci a fost de 4,75! 

Altfel, Viking are doar două eșecuri în ultimele nouă partide oficiale. 

Este important de subliniat că în această vară, Viking și-a pierdut cel mai bun marcator din 2022, internaționalul Berisha plecând la suedezii de la Hammarby.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Viking
Pronostic:
FCSB marchează peste 0.5 goluri FCSB va avea peste 3.5 cornere
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: 4.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro