Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.12

Superbet

După un start încurajator în SuperLigă, Rapid a căzut pe locul 5, având nouă puncte după cinci etape. Rapid a debutat perfect în meciurile jucate acasă în fața fanilor, câștigând în fața FCSB și a lui UTA și încasând un singur gol. Deși portarul Moldovan e cu moralul la pământ după înfrângerea cu Petrolul, acolo unde a greșit la gol, Grigore revine în apărare și mizez pe un meci controlat de vișinii. UTA este extrem de slabă în deplasare, având un golaveraj de 0-5 și doar înfrângeri.

--------------------------------------------

cota2.ro

Deși Dinamo a clacat serios împotriva echipei antrenate de Dorinel Munteanu, are șansa de obține un rezultat bun la Tg. Jiu datorită prestației slabe ale celor de la Pandurii. Aceștia nu au reușit să marcheze de 3 etape, iar Dinamo are totuși un lot important de jucători din Liga I precum Moura, Buleică, Dudea, Roșu, Lazăr sau Buhăescu.

---------------------------------------------

Real Madrid era să calce strâmb în prima etapă din LaLiga, însă revenirile din repriza secundă sunt extrem de surprinzătoare. Așa au reușit să câștige și Liga Campionilor, după reveniri spectacol în a doua repriză. Celta Vigo este fără victorie în jocurile amicale, remizând cu UNAM Puma, echipa care a cedat de 6 ori în fața Barcelonei, iar în prima etapă a remizat pe propriul teren, 2-2 cu Espanyol. Mă aștept ca galacticii să fie mai atenți pe terenul celor de la Celta, gazdele avându-l disponibil pe Santi Mina, jucător cu experiență și cu un aport considerabil pentru atacul echipei.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rapid vs UTA Arad
Pronostic:
1x
Cota
1.36
Viitorul Pandurii vs Dinamo București
Pronostic:
X2
Cota
1.00
Celta vs Real Madrid
Pronostic:
X2
Cota
1.22
Cota finala: 1.66
Profit: 0.66
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro