Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.83

Superbet

Manchester City a inceput excelent noul sezon, fata de cormoranii lui Klopp care nu a vazut victoria in Premier League si care va avea un meci greu cu Manchester United in deplasare.

City nu a primit gol pana acum, avand 6 puncte din tot atatea posibile si 6 goluri marcate, ocupand locul 3, insa pot ocupa prima pozitia in cazul unei victorii. 

cota2.ro

Gazdele sunt fara infrangere in acest debut de sezon, insa au intalnit adversari modesti precum Nottingham și Brighton. Ma astept ca acest meci sa fie dominat de cetateni, iar pentru Newcastle va fi un altfel de meci cu un adversar de alt calibru.

--------------------------------

Bayern a inceput perfect noul sezon cu 2 victorii, iar acum vor da de un adversa modest. Bochum a pierdut deja primele 2 etape, unde au incasat 5 goluri de la adversari si isi poate face griji retrogradare. Desi Bayern a marcat doar 2 goluri in intalnirea cu Wolfsburg, acestia au avut 20 de suturi trimise spre poarta, insa parca mingea nu a vrut sa intre in plasa. Ma astept ca bavarezii sa faca spectacol aici.

--------------------------------

Atalanta va fi la capacitate maxima in duelul cu Milan, la fel si echipa lui Pioli care se bazeaza pe cei mai importanti jucatori in aceasta seara. Tonali si Giroud vor reveni in prima echipa si e posibil sa il vedem si pe Origi, venit de la Liverpool. Desi Milan s-a impus pe San Siro cu 4-2 in fata lui Udine, acestia au aratat ca au multe brese in aparare. Oaspetii au avut 4 suturi pe poarta si alte 4 spre spatiul portii, acest lucru putand fi unul pozitiv pentru Atalanta, echipa care a debutat perfect in deplasare la Sampdoria, scor 0-2.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Newcastle vs Manchester City
Pronostic:
Sub 1.5 goluri Newcastle
Cota
1.25
Bochum vs Bayern Munchen
Pronostic:
2 solist
Cota
1.20
Atalanta vs Milan
Pronostic:
Atalanta +1.5 handicap asiatic
Cota
1.22
Cota finala: 1.83
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro