Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.01

Superbet

Manchester si Liverpool se intalnesc astazi in etapa a 3-a din Premier League, dupa ce ambele echipe au reusit performante negative. Liverpool are 2 rezultate de egalitate cu echipe precum Fulham si Crystal Palace, in ultimul meci pierzandu-l pe Darwin Nunez, care a primit rosu dupa conflictul Andersen, care l-a scos din minti pe uruguaian.

Liverpool va avea cativa jucatori importanti lipsa precum Thiago, Diego Jota, Konate si Matip, in timp ce Manchester nu se va putea bucura de prezenta noii achizitii, Casemiro.

cota2.ro

Dupa ultima infrangere a lui Manchester cu 4-0 pe terenul celor de la Bredford, fostul antrenor al lui Ajax a precizat ca va incerca o noua formula, care s-ar putea sa il excluda de tot pe Ronaldo. 

In amicalul disputat in aceasta vara, amintim ca Manchester a trecut de Liverpool cu 4-0.

-----------------------------------------

Sampdoria nu a intrat bine in noul sezon, pierzand pe propriul teren in fata Atalantei, in timp ce Juventus vine dupa o victorie la 0 in fata lui Sassuolo, acolo unde Vlahovic a fost la cote maxime, marcand o dubla. Singura schimbare in prima echipa a lui Juve este lipsa lui Di Maria, care s-a accidentat dupa prima etapa, insa Allegri are jucatori care il pot inlocui pe argentinian. Bremer, noua achizitie, care s-a integrat perfect pe postul lui De Ligt, transferat la Bayern Munchen.

------------------------------------------

Farul a inceput bine noul sezon in liga 1, insa usor usor echipa lui Hagi nu a mai turat la maximum motoarele, reusind performanta de a obtine 3 rezultate de egalitate consecutive, dintre care 2 meciuri fara gol marcat. Si Voluntari vine dupa un 0-0 cu Sepsi si ne putem la astepta la un meci cu acelasi deznodamant. In ultimele 5 meciuri, in cazul ambelor echipe, nu s-au marcat mai mult de 3 goluri in meci.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Manchester United vs Liverpool
Pronostic:
Sub 2.5 goluri Liverpool
Cota
1.47
Sampdoria vs Juventus
Pronostic:
X2
Cota
1.16
Farul Constanța vs Voluntari
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.18
Cota finala: 2.01
Profit: 2.02
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro