Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.73

Superbet

1.In seara asta se anunta un duel echilibrat, de la ora 19:30, când Farul Constanța și FC Voluntari vor închide etapa a 6-a din SuperLiga. Gazdele sunt pe locul 5, cu 9 puncte și fac parte din grupul formațiilor care încă nu au pierdut în 2022/2023, alături de Botoșani, Hermannstadt și Sepsi. Oaspeții sunt pe 10, cu 7 puncte, dar sub comanda lui Liviu Ciobotariu au fost mereu o formație incomodă. 

Anul trecut, ilfovenii s-au impus cu același scor în cele două dispute de acasă cu Farul, 1-0. Dobrogenii au trecut de voluntareni acasă cu 3-0, în sezonul regulat, dar au fost blocați de ilfoveni în play-off, la Ovidiu (1-1). 

cota2.ro

  • Farul Constanta: D D D W W
  • Voluntari: D L W L W

Echipa lui Gheorghe Hagi are cea mai bună apărare din acest sezon de SuperLiga, cu numai două goluri primite. Dar, ”alb-albaștrii” sunt la trei jocuri la rând în care au consemnat rezultate de egalitate. În runda trecută, au consemnat un 0-0, tot acasă, cu Hermannstadt. 

Elevii lui Liviu Ciobotariu au scos doar un 0-0 acasă în etapa trecută, cu Sepsi, după ce pierduseră cu 1-2 la Hermannstadt. Practic, ilfovenii nu au decât două victorii în deplasare în SuperLiga în 2022. 

2.AS Roma și Cremonese sunt din nou adversare în Serie A după 26 de ani, astazi, de la ora 19:30, pe Stadio Olimpico, în etapa a doua din noua ediție de campionat. 

Capitolinii au dominat clar duelurile directe din prima ligă. Au câștigat 10 din cele 14 întâlniri, inclusiv pe cele mai recente 3, bilanțul fiind completat de două remize și două victorii ale formației lombarde. Cremonese s-a impus o singură dată la Roma, scor 2-1, în octombrie 1993.

AS Roma a început noua ediție de campionat cu o victorie în deplasare, 1-0 cu Salernitana. Incluzând amicalele, a fost al treilea meci la rând în care formația pregătită de Jose Mourinho nu a primit gol.

Întoarsă în Serie A după mai mult de un sfert de secol, Cremonese a fost aproape să ia un punct pe terenul Fiorentinei, una dintre forețele campionatului. Ionuț Radu a gafat însă incredibil în prelungirile partidei, iar toscanii au câștigat cu 3-2. Oaspeții nu se vor putea baza pe Escalante, suspendat după eliminarea cu Fiorentina, însă din primul 11 nu va lipsi David Okereke. Atacantul nigerian a marcat în Toscana, iar în sezonul precedent, când evolua la Venezia, a punctat în ambele meciuri cu Roma. 

  • AS Roma: W W W L D
  • Cremonese: L W L W W


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Farul Constanta vs Voluntari
Pronostic:
Sub 3.5 goluri în meci Sub 12.5 cornere în meci
Cota
1.35
AS Roma vs Cremonese
Pronostic:
1
Cota
1.28
Cota finala: 1.73
Profit: 4.38
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro