Ponturi Pariuri Fotbal Steaua vs Miercurea Ciuc

Superbet

Steaua și Miercurea Ciuc vor încheia etapa a 3-a din Liga 2 în duelul din Ghencea in seara asta de la ora 19. Ambele formații sunt candidate la calificarea în play-off și au probleme diferite în acest start de campionat. ”Militarii” au adunat patru puncte din două jocuri, dar galeria este extrem de revoltată de faptul că șefii clubului nu au rezolvat problema dreptului la promovare. Dincolo, harghitenii au început decepționant campionatul, raportat la bugetul și ambițiile anunțate, pierzând ambele confruntări.Singurul duel direct s-a jucat în vara anului trecut, tot în Ghencea, bucureștenii câștigând cu 1-0. 

  • Steaua: W D D W D
  • Miercurea Ciuc: L L D W W

Elevii lui Daniel Oprița au deschis scorul în ambele meciuri din 2022/2023.Acasă, au făcut însă doar 1-1 cu Metaloglobus, ”roș-albaștrii” ratând și un penalty în prelungiri. Apoi, Steaua s-a impus cu 2-1 la o nou promovată, CSA Slatina. Astfel, ”militarii” au numai un eșec în ultimele șapte dispute de Liga 2, este vorba de un 0-2, acasă, cu ”U” Cluj, în 4 mai. 

cota2.ro

Atenție: eșecul de care am pomenit, 0-2 cu ”U” Cluj, constituie singurul meci fără gol marcat în ultimele opt dispute în care echipa lui Daniel Oprița a fost gazdă. 

Harghitenii coordonați de Francisc Dican au pierdut în ambele dueluri din 2022/2023, toate cele trei goluri încasate venind după minutul 73. A fost 1-2 la Unirea Dej, apoi 0-1, acasă, cu Concordia Chiajna.

Startul slab al ”roș-negrilor” este neașteptat, mai ales că în prima jumătate din 2022 Miercurea Ciuc nu pierduse decât o singură dată într-o dispută de Liga 2. 

Ciucanii speră să marcheze, interesant fiind că ultimul meci extern de Liga 2 în care nu au înscris a fost în 18 august 2021! 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Steaua vs Miercurea Ciuc
Pronostic:
Steaua marchează peste 0.5 goluri Steaua va avea peste 3.5 cornere
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro