Ponturi Pariuri Fotbal PSV vs Rangers

Superbet

PSV și Rangers se întâlnesc in seara asta, de la ora 22:00, pe Philips Stadion, într-un meci decisiv pentru calificarea în grupele UEFA Champions League.În urmă cu o săptămână, pe Ibrox Stadium, în turul play-off-ului, scorul a fost 2-2, astfel că totul rămâne să fie stabilit la Eindhoven.PSV a deschis scorul prin Sangare, însă vicecampioana Scoției a reușit apoi să treacă în avantaj, datorită luiColak și Lawrence. Scorul final a fost stabilit de Obispo, în ultimul sfert de oră. 

Până acum, formația din Eindhoven este neînvinsă în cele șase partide disputate în actualul sezon. Pe plan intern are victorii pe linie. După ce a câștigat cu 5-3 în Supercupa cu Ajax, a câștigat și cu FC Emmen (4-1) și Go Ahead Eagles (5-2) în campionat. În preliminariile Champions League, PSV a intrat în runda precedentă, eliminând-o pe Monaco.Ruud van Nistelrooy n-a pierdut pe niciunul dintre jucătorii pe care s-a bazat în mare parte în acest start de sezon și probabil va miza și miercuri pe același prim 11 ca la Glasgow. 

cota2.ro

  • PSV: D W W W D
  • Rangers: D D W W W

După 2-2 în turul cu olandezii, vicecampioana Scoției a avut parte de același rezultat și în campionat, într-un meci cu probleme la Edinburgh, cu Hibernian. Rangers a condus de două ori, dar, în ultima jumătate de oră, Lundstram și Morelos au fost eliminați, iar, în prelungiri, a venit și al doilea gol egalizator pentru Hibs. 

Rangers avea punctaj maxim după primele trei etape din Premiership, după 2-1 cu Livingston, 2-0 cu Kilmarnock și 4-0 cu St. Johnstone. Acum, pe lângă faptul că și-au stricat parcursul perfect din campionat, ”The Gers” au consumat și destul de multe resurse fizice, întrucât Giovanni van Bronckhorst a folosit aproape același 11 ca în prima manșă cu PSV.



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
PSV vs Rangers
Pronostic:
P1.5cartonase PSV
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: 4.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro