Ponturi Pariuri Fotbal Viking vs FCSB

BETANO

Viking - FCSB este meciul decisiv pentru calificarea în grupele Conference League. Pe terenul celor de la FCSB, în tur, s-a terminat 2-1 pentru norvegieni. După cum a decurs jocul de la București, roș-albaștrii au toate motivele să spere într-o ”remontada”. Vicecampioana României a deschis scorul în minutul 3, dar nordicii au întors dezavantajul până-n minutul 35. Norvegienii s-au apărat cu disperare, apelând la toate mijloacele pentru a-și păstra avantajul. O problemă majoră pentru jucătorii echipei FCSB este gazonul sintetic, cu totul diferit față de cel normal, cu iarbă naturală. O a doua problemă, de care se bucură și Viking este absența lui Darius Olaru, iar Morten Jensen a declarat că se va apăra în acest meci, în care recunoaște că FCSB e favorită.

Oricum sunt sigur că FCSB nu va fi întoarsă dacă vor reuși să marcheze primii. Jocurile de pe teren propriu ale lui Viking sunt spectaculoase: cinci din ultimele șapte dispute de la Stavanger au avut ”Over 2,5 goluri” la final. Cinci din ultimele șase jocuri ale lui Viking au avut ”GG” la final.

cota2.ro

Info bune de stiut:

  • Ambele echipe au avut meciurile din weekend amanate pentru a se putea pragati de aceasta confruntare;
  • FCSB a dominat in totalitate jocul acasa. Acestia au expediat 20 de suturi spre spatiul portii echipei norvegiene, dintre care 10 au fost pe poarta;
  • Ambii antrenori ai lui Viking au garantat un joc de aparare, rezultatul pentru ei din tur fiind unul spectaculos;
  • un singur corner a avut Viking in primul meci, iar daca principiul de baza va fi apararea, ma astept si aici la putine faze fixe de la coltul terenului.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Viking vs FCSB
Pronostic:
X2 si Viking sub 6.5 cornere
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 4.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro