Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.37

BETANO

1.A fost 0-0 în Slovenia, astfel că ”alb-vișiniii” au nevoie la Cluj de o victorie la orice scor pentru a-și asigura prezența pentru a patra oară la rând în grupele unei competiții UEFA. CFR nu a primit decât un singur gol în ultimele cinci dispute în toate competițiile, este vorba de eșecul cu Botoșani, 0-1 pe teren propriu. Șase din ultimele șapte partide oficiale ale ardelenilor au avut ”Under 2,5 goluri” la final, iar cinci din ultimele șapte jocuri competitive au avut o diferență de cel mult un gol la final. 

Chiar înaintea duelului cu CFR din tur, ”violeții” din Maribor au fost preluați de tehnicianul croat Damir Krznar, cel care a condus-o pe Dinamo Zagreb la o calificare glorioasă în fața lui Tottenham (0-2/3-0), în primăvara lui 2021, în Europa League. În weekend, Maribor a scos doar un 2-2 acasă în campionat, cu Celje, asta deși în minutul 23 a condus cu 2-0. Cu acest punct, Maribor a urcat pe penultimul loc, cu doar 4 puncte. 

cota2.ro

Practic, oaspeții de joi sunt la opt meciuri la rând fără victorie, ei având numai două triumfuri în cele 13 partide oficiale jucate în 2022/2023.

2.Deși a pierdut în prima manșă acasă cu 2-1 în fața lui Viking, lucrurile nu sunt atât de descurajante pentru FCSB. După cum a decurs jocul de la București, roș-albaștrii au toate motivele să spere la o calificare. Vicecampioana României a deschis scorul în minutul 3, dar nordicii au întors dezavantajul până-n minutul 35. Norvegienii s-au apărat cu disperare, apelând la toate mijloacele pentru a-și păstra avantajul. 

Pe de altă parte, va fi destul de complicat de evoluat pe terenul sintetic din Stavanger. Dacă va trece de Viking în returul din play-off-ul Conference League, FCSB ar fi pentru prima dată în grupele unei competiții UEFA din 2017 încoace. 

Gazdele sunt antrenate de tandemul Bjarte Lunde Aarsheim-Morten Jensen și ultimul loc meci intern s-a disputat în 7 august, când Viking remiza, 2-2, la Sanderfjord.

3.Deși pornește cu șansa a doua în returul din Israel, Universitatea Craiova are șansa ei în disputa din seara asta, de pe terenul celor de la Hapoel Beer Sheva. În duelul jucat la Drobeta Turnu Severin, a fost 1-1 după o primă parte dominată copios de olteni și încheiată injust cu 0-0. Eliminarea lui Papp de la pauză a dat peste cap jocul craiovenilor, oaspeții au punctat în minutul 70, dar imediat a survenit un ”roșu” și la Hapoel, în dreptul fundașului Hatem Elhamed, Ivan egalând din penalty în minutul 74. 

În caz de reușită, ”alb-albaștrii” ar bifa prima prezență în grupele unei competiții UEFA. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs Maribor
Pronostic:
CFR se califica
Cota
1.29
Viking vs FCSB
Pronostic:
X2
Cota
1.47
Hapoel Beer Sheva vs U.Craiova
Pronostic:
1X
Cota
1.25
Cota finala: 2.37
Profit: 10.96
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro