Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.13

Superbet

UTA primeste vizita celor de la Craiova 1948 si care prevesteste a fi un duel echilibrat. Cota la X final este in scadere si se situeaza undeva la 2.75, ceea ce ne indica faptul ca si casele de pariuri se asteapta la un rezultat de egalitate. Totusi, ambii antrenori sunt in garda si spera la un rezultat bun care sa le asigure postul in continuare in cadrului clubului.

UTA și-a pierdut și vedeta, dupa plecarea antrenorului, Miculescu alegând să plece la FCSB (pentru 1.7 milioane de euro), însă au venit nu mai puțin de 11 jucători, în frunte cu Chindriș, Keșeru, Iancu și Cascini. Gazdele ocupă momentan locul 12, unul dezamăgitor. Însă, campionatul este foarte strâns, distanța până la liderul Farul fiind de doar 5 puncte. Totusi, jocurile de acasa raman un atuu. Acestia nu sunt invinsi pe propriul teren, in timp ce in deplasare au pierdut de fiecare data, fara sa marcheze macar un gol. Vorbind de ospeti, Craiova 1948 a avut ghinion pana acum, avand rezultate slabe, desi pe teren au aratat foarte bine. Problema lor mare, este ca se vor deplasa la Arad fara cel mai bun jucator, Bauza, care este accidentat. Totusi sa tinem cont ca a avut recent un festival pe terenul aradenilor, asa ca sunt sanse sa vedem putin fotbal.

cota2.ro

-------------------

Inter a inceput bine acest sezon, desi a avut emotii la primul meci in deplasare la Lecce, dupa ce a castigat cu un gol marcat in prelungiri. Binomul Lukaku si Lautaro functioneaza bine pentru interistii, care, astazi vor juca la Roma contra lui Lazio. Gazdele nu au mai cedat pe terenul propriu in fata milanezilor de 3 meciuri consecutive si cred ca si astazi va fi greu sa le sufle cele 3 puncte puse in joc. Formația antrenată de Maurizio Sarri a strâns 4 puncte în primele două runde, în urma victoriei de acasă cu Bologna, scor 2-1, după ce oaspeții au condus, și a remizei de pe terenul lui Torino (0-0).

Desi Inter s-a impus in ultimele 3 deplasari, tind sa cred ca acest meci va fi echilibrat si castigat la limita de una dintre formatii. E un duel la care ma astept ca individualitatile sa isi faca simtita prezenta.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
UTA Arad vs Craiova 1948
Pronostic:
sub 2.5 goluri
Cota
1.60
Lazio Roma vs Inter Milano
Pronostic:
Inter marcheaza sub 2.5 goluri
Cota
1.33
Cota finala: 2.13
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro