Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.90

Superbet

1.UTA și U Craiova 1948 sunt două dintre trupele din SuperLiga care au parte de susținerea unor galerii extraordinare. Dar astazi,ambele echipe vor resimți și presiunea rezultatelor. Deocamdată, cele două echipe cu nume istorice sunt în partea a doua a tabelei, după șase runde, cu același număr de puncte, 7, fiind departajate de golaveraj. UTA este pe 12, iar U Craiova 1948 este pe poziția a 10-a. 

De când oltenii au revenit în SuperLiga, în vara lui 2021, am avut parte de meciuri echilibrate între ”Bătrâna Doamnă” și U Craiova 1948. În sezonul regulat din 2021/2022, UTA a învins acasă cu 1-0, iar în retur a fost 1-1, cu arădenii egalând în prelungiri! Apoi, ”juveții” s-au revanșat în play-out, câștigând acasă cu 1-0. 

cota2.ro

”Alb-roșiii” au învins în ambele dispute jucate la Arad în 2022/2023, contra unor nou promovate: 2-0 cu Petrolul și 2-1 cu Universitatea Cluj. De altfel, din 23 ianuarie încoace, UTA a pierdut doar o dată acasă, într-un 0-2 cu Rapid, pe 9 aprilie. 

  • UTA Arad: L W D L W
  • U Craiova 1948: L W L D W

2.Anul trecut, Voluntariul a ajuns în premieră în play-off și a fost finalistă în Cupa României, dar acum este aproape de zona roșie. Ilfovenii sunt pe locul 11, cu 7 puncte. Oaspeții din seara asta au un bilanț și mai descurajant. Revenită în SuperLiga după șapte ani, Universitatea Cluj este pe penultima poziție, cu numai 2 puncte. Este pentru prima dată când cele două grupări se înfruntă într-o competiție oficială. 

Voluntarenii nu sunt în cea mai bună formă, ei adunând un singur punct în ultimele trei runde. În etapa anterioară, trupa lui Liviu Ciobotariu a cedat cu 1-2 la Farul Constanța, chit că a condus la pauză cu 1-0.Totuși, este de observat că în acest sezon Voluntariul a primit un singur gol în cele trei meciuri disputate pe teren propriu. Pe de altă parte însă, ilfovenii se mândresc cu doar două victorii în ultimele șapte dispute oficiale de acasă. 

  • Voluntari: L D L W L
  • U Cluj: L L L L D

Erik Lincar s-a despărțit de ”șepcile roșii”, după ce Universitatea a suferit cel de-al patrulea eșec la rând, luni, când a cedat acasă cu 0-1 în fața lui Sepsi. În locul lui, a fost numit un antrenor experimentat de SuperLiga, Eugen Neagoe.

Totuși, ca o consolare, este de spus că ”alb-negrii” au pierdut la limită în ultimele trei meciuri, evoluțiile lor fiind totuși destul de bune. 

Marile probleme ale ardelenilor rămân în defensivă, ei primind cel puțin un gol în nouă din ultimele zece partide competitive. 



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
UTA Arad vs U Craiova 1948
Pronostic:
S6.5cartonase/meci
Cota
1.38
Voluntari vs U Cluj
Pronostic:
S6.5cartonase/meci
Cota
1.38
Cota finala: 1.90
Profit: 4.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro