Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.90

Superbet

Manchester United a reusit o victorie de moral in fata marei rivale, Liverpool, fiind al treilea meci consecutiv in care cormoranii lui Klopp nu reusesc sa se impuna in noul sezon din Premier League.

Rivala de astazi, Southampton a reusit prima victorie in liga, castigand acasa impotriva lui Leicester, in schimb cu echipe mai bine cam clacheaza. Tottenham i-a rapus in prima etapa cu 4-1, apoi au primit 2 goluri de la Leeds pe teren propriu, echipa care a ramas fara jucatori importanti dupa transferuri importante. Ma astept ca Manchester United sa faca un meci bun, asa cum au facut-o si in ultima etapa.

cota2.ro

-------------------------------------

Mourinho se simte din ce in ce mai bine la Roma, iar echipa arata foarte bine, mai ales din punct de vedere defensiv. Roma nu a mai primit gol de 4 meciuri, 2 dintre ele fiind in campionat, in timp ce adversarii lor, Juve nu a reusit sa gaseasca brese in defensiva Sampdoriei pentru a se impune. Desi Juve joaca pe teren propriu, vin cu cateva probleme de lot. Lipsesc Ake M., Pogba, Chiese, Bonucci si Di Maria, jucatori importanti pentru Allegri. Cred ca niciuna nu va forta victoria aici, Juve avand probleme in lot, iar Roma jucand intr-o deplasare dificila, unde nu s-a impus de 2 ani in Torino.

------------------------------------

Lens se simte extraordinar si nu stiu ce au mancat francezii astia de joaca atat de bine. Cu cat rezisti sa nu pierzi in fata niciunui adversar cu atat presiunea este mai mare. Lens e neinvinsa de 15 meciuri consecutive, dintre care 8 sunt pe terenul propriu. In ultima etapa din Ligue 1, Lens a devastat-o pe Monaco in regat, dupa 1-4. Adversarul de azi, Rennes, a reusit etapa trecuta prima victorie in campionatu, dupa un rezultat de egalite si o infrangere, toate meciurile fiind incheiate cu cel putin 1 gol marcat de adversar in poarta acestora. Ma astept la un meci echilibrat, insa tin sa cred ca balanta inclina putin mai mult spre gazde.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Southampton vs Manchester United
Pronostic:
X2
Cota
1.28
Juventus vs Roma
Pronostic:
sub 3.5 goluri
Cota
1.28
Lens vs Rennes
Pronostic:
Lens + 1.5 handicap asiatic
Cota
1.16
Cota finala: 1.90
Profit: 0.90
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro