Ponturi Pariuri Fotbal Duisburg vs VfB Oldenburg

GetsBet

Duisburg a prins vizibil avânt, bucurându-se în prezent de o serie de trei meciuri din care au obținut maximum de puncte puse în joc, iar astăzi se prezintă super motivați după victoria din deplasare împotriva lui Meppen unde au câștigat cu 0-3. În momentul de față. Duisburg are o singura înfrângere în debutul sezonului, însă după acest eșec au înregistrat 3 victorii si un rezultat de egalitate.

Lucrurile nu arată prea bine pentru Oldenburg în acest sezon, dar au reușit totuși să înregistreze prima victorie în ultima etapă împotriva lui Verl 1:0, jucând în fața propriilor fani.

cota2.ro

Într-o întâlnire mai mult sau mai puțin echilibrată, gazdele au încercat să-și păstreze avantajul prin orice mijloace, obținând 6 cartonașe galbene pentru întreruperile de joc prin faulturi, jucand pe aparare tot restul meciului. Gazdele vor depune cu siguranță maximul efort pentru a-și extinde seria pozitivă de invidiat, mai ales împotriva echipei care, în ciuda ultimei reușite, clar nu este la același nivel, cel puțin deocamdată.

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Duisburg vs VfB Oldenburg
Pronostic:
1 solist
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro