Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.02

UNIBET

Monza a inceput cum nu se poate mai slab acest sezon din serie A, pierzand primele 3 etape, rezultate care au plasat-o pe ultimul loc in ligă. Roma a reușit egalul în meciul cu Juve, după ce romanii au fost conduși.

Mourinho nu se poate baza în această seară pe Wijnaldum G. Și Zaniolo, jucători care au lipsit și în meciul cu Juventus, însă Mourinho a avut înlocuitori buni. Roma e un proiect ambițios pentru antrenorul portughez și cred că anul acesta va dori să aspire la o poziție cât mai fruntașă în clasament.

cota2.ro

--------------------------------------- 

Inter, după cum spuneam și în analiza trecută, nu a reușit să obțină un rezultat deloc bun pe Olimpico, pierzând cu 3-1 în fața lui Lazio Roma. Totuși, adversarul de astăzi, Cremonense, nu îi va permite să facă pași greșiti în fața fanilor, pentru că forma acestora este una deplorabilă, la fel ca și partenera de promovare, Monza. Fără Chiriches in apărare, Cremonense pare un adversar și mai accesibil pentru binomul Lautaro & Lukaku, ambii disponibili pentru acest meci.

-----------------------------------------

Rapid a reușit o nouă victorie în SuperLiga, pe un teren greu, la Sepsi, acolo unde au punctat de 2 ori, fiind un meci cu faze controversate, însă în care vișinii au ieșit cu bine după cele 90 de minute. U Cluj se alătură Chindiei și Mioviniului pe lista echipelor fără victorie în prima ligă românească și cred că și după această etapă va face parte în continuare din această listă. Clujenii au 4 etape jucate în deplasare, în care au primit 6 goluri, adică o medie de 1.5 goluri încasate/ joc, în timp ce Rapid are 3 victorii din tot atatatea meciuri pe terenul propriu, victorii in fata unor echipe precum FCSB, UTA si Argeș.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Inter Milano vs Cremonense
Pronostic:
Sub 0.5 goluri Cremonense in prima repriza
Cota
1.28
Roma vs Monza
Pronostic:
1 solist
Cota
1.27
Rapid vs U Cluj
Pronostic:
1X
Cota
1.24
Cota finala: 2.02
Profit: 1.02
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro