Ponturi Pariuri Fotbal Craiova 1948 vs Sepsi

BETANO

Înaintea întâlnirii cu Sepsi, FC Universitatea 1948 anunță faptul că Andrea Compagno a fost cedat la formația FCSB pentru €1.5M + 10% dintr-un viitor transfer. În vârstă de 26 ani, “El Matador” a fost o piesă esențială a echipei în ultimele sezoane și este unul dintre cei care au contribuit la promovarea Științei în prima ligă din România. Însă, echipa i-a găsit repede înlocuitor. George Ganea a semnat un contract valabil pentru următoarele 2 sezoane, cu opțiune de prelungire pentru alți 2 ani, și este deținut în coproprietate cu Farul Constanța.

Sepsi nu a reușit să obțină nici măcar un punct din confruntarea cu Rapid, meci în care au avut 8 șuturi pe poartă și 8 înafara porții. Nici trupa din Bănie nu funcționează la capacitate maximă. Deși pe teren arată că joacă fotbal, rezultatele spun contrariul. Aceștia vin după 2 înfrangeri consecutive, având o singură victorie în ultimele 5 etape și aceea în deplasare la Arad.

cota2.ro

Info bine de stiut.

• Sepsi a aratat foarte bine in meciul cu Rapid, desi nu au reusit sa castige;

• Craiova 1948 a încasat 4 goluri pe teren propriu în cele 3 etape jucate în fața fanilor;

• Sepsi se simte mai bine in deplasare. Au 3 egaluri si un succes in cele 4 etape disputate pe terenul adversarilor;

• Meciurile din deplasare ale lui Sepsi nu sunt aducătoare de cornere. În 3/4 meciuri ale acestora au fost maximum 7 cornere;

• Craiova a avut peste 5 cornere in fiecare meci disputat pe propriul teren.

Sepsi joaca bine in deplasare, in timp ce Craiova 1948 este cu moralul la pamant dupa cele 2 infrangeri consecutive, iar pe langa asta si-au cedat cel mai bun jucator din atac, aducand un jucator tanar de la Farul care a marcat 3 goluri in 29 de aparitii.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Craiova 1948 vs Sepsi
Pronostic:
X2 și sub 10,5 cornere
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro