Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.19

Mozzart

1.Roma nu a pierdut până acum în Serie A după trei meciuri. Echipa lui Mourinho are două victorii și un egal, după două meciuri în deplasare și unul pe teren propriu. A înscris un gol în fiecare meci, două din totalul de trei fiind înscrise în repriza a doua a meciurilor. În singurul meci disputat pe teren propriu în acest an, a câștigat cu unu la zero în fața celor de la Cremonese.

Monza are doar cu un gol înscris mai puțin decât Roma, dar cu șapte mai multe primite. Este pe ultimul loc în campionat după primele etape. A înscris un gol în fiecare meci jucat pe teren propriu, unul din ele fiind în minutul 90. A pierdut meciul jucat în deplasare împotriva celor de la Napoli, cu patru la zero. 

cota2.ro

  • Roma: D W W W W
  • Monza: L L L W W

Roma a obținut 36 de puncte sezonul trecut în urma meciurilor de pe teren propriu. Echipa a câștigat zece meciuri, a avut șase rezultate de egalitate și trei înfrângeri. Chiar dacă în momentul de față este echipa cu cele mai puține goluri marcate din primele șapte în clasament, Roma pleacă ca favorită clară înainte de duelul cu Monza.

Monza nu a fost o echipă deosebită din postura de oaspete anul trecut în Serie B. Ei au avut șase victorii, șase remize și șapte înfrângeri. Au înscris în total 29 de goluri, fiind cinci meciuri în care nu au reușit să marcheze. 

2.Unul din meciurile de tradiție din fotbalul românesc se dispută din nou în elită, după mai bine de șapte ani de așteptare. 

Dar, formațiile care joacă astazi de la ora 22, stau total diferit la ora actuală. Rapid este co-lider după șapte etape, fiind pe locul 2, cu 15 puncte, tot atâtea câte are și Farul, trupă care deține însă un golaveraj superior. ”U” Cluj este abia pe 14, cu 3 puncte, fără vreo victorie în 2022/2023. 

41-32 este la victorii pentru giuleșteni, în 89 de confruntări oficiale ”all-time”. Ultima confruntare în SuperLiga datează din 2015, atunci când ”U” Cluj câștiga cu 1-0. Apoi, cele două trupe s-au mai duelat în Liga 2: în 2019, a fost 1-1, la București, pentru ca ”alb-vișiniii” să învingă în 2020, 1-0, tot pe teren propriu.

  • Rapid: W W L W W
  • U Cluj: D L L L L

Două triumfuri la rând au elevii lui Adrian Mutu: 1-0, acasă cu UTA, respectiv 2-1 la Sepsi. Șase din cele șapte jocuri stagionale ale giuleștenilor au avut la final scor la o diferență de un singur gol.

Noul antrenor, Eugen Neagoe, a debutat cu un 0-0 la FC Voluntari, iar clujenii rămân, alături de Chindia și Mioveni, singurele echipe fără victorie în SuperLiga 2022/2023. 

3.U Craiova 1948 este mai degrabă aproape de zona roșie a tabelei, cu 7 puncte din șapte etape, iar Sepsi este pe poziție 7, cu 10 puncte, dar statistic nu trece prin cea mai bună perioadă.

În sezonul trecut am avut parte de primele dueluri directe dintre cele două cluburi. În 28 octombrie 2021, U Craiova 1948 a pierdut acasă cu Sepsi în Cupa României (0-1). În campionatul regulat, am avut parte de două confruntări strânse: 1-1 în Bănie, respectiv 2-1 pentru covăsneni, la Sfântu Gheorghe. Apoi, în ultima rundă din stagiunea trecută, Sepsi a învins la Craiova cu 5-0, dar meciul nu prea a mai avut o mare importanță la acel moment. 

Nu este o atmosferă ideală la Craiova, dacă ne uităm la ultimele evenimente. Echipa lui Marius Croitoru a pierdut vineri la UTA, 1-2, aceasta fiind a doua înfrângere consecutivă. Așadar, craiovenii au nevoie de un scor bun pentru a se mai redresa în fața suporterilor. Cu atât mai mult cu cât ”alb-albaștrii” au suferit trei eșecuri în ultimele patru meciuri de pe teren propriu din SuperLiga.

  • U Craiova 1948: L L W L D
  • Sepsi: L W D L D

Sepsi a pierdut sâmbătă pentru prima dată în SuperLiga 2022/2023, 1-2 contra Rapidului. Acest eșec nu trebuie însă neapărat să surprindă. Practic, covăsnenii au un singur triumf în ultimele opt dispute competitive, un 1-0 la ”U” Cluj, în precedenta lor deplasare din campionat. 

Este important de subliniat că ultimul eșec extern din SuperLIga pentru trupa lui Cristiano Bergodi datează din 23 aprilie.

Am jucat acest pariu la MOZZARTBET, casă de pariuri care oferă un pachet de bonusuri de până la 1750 de Lei la înregistrare!

Încasează BONUSURILE!
Roma vs Monza
Pronostic:
1
Cota
1.28
Rapid vs U Cluj
Pronostic:
1x
Cota
1.25
U Craiova 1948 vs Sepsi
Pronostic:
X2
Cota
1.37
Cota finala: 2.19
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro