Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.08

Superbet

CFR a riscat și a pierdut in meciul cu Farul de pe teren propriu, unde au încasat 3 goluri superbe. Nu știu dacă are rost sa dam vina pe euforia calificării in grupele Conference League sau pe calitatea ofensiva pe care au oferit-o echipa lui Hagi.

Astazi țin sa cred ca Dan Petrescu nu va dori sa riște cu Voluntari, iar orice avantaj pe tabela va fi aparat cu orice mijloace.

cota2.ro

—————-

Farul s a descurcat superb in deplasare la Cluj și cred ca o va face și cu FCSB, care scârțâie la capitolul apărare. Majoritatea golurilor vin din partea închizătorilor centrali și de la fundași, iar fundașul Botoșaniului venit vara asta ii place mult sa urce in atac și mai ales sa atace decisiv.

Cred in calitatea ofensiva a echipei din Constanța și cred ca vom vedea goluri. FCSB a arătat ca joaca la spectacol in acest sezon.

—————-

Guardiola și a arătat supărarea in conferințele de presa pe lipsa de concentrare in apărare a unor jucatori. După reveniri chinuite împotriva unor echipe de calibru mic, precum Newcastle și Crystal Palace, Guardiola are de pus o tactica defensiva impenetrabilă.

Daca in sezonul trecut City câștiga doar la 0, sezonul asta au început rău din punctul asta de vedere, încasând 5 goluri in ultimele 2 etape de Premier League. Nu cred ca astăzi Nottingham va conta in atac in aceasta seara.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Cfr vs Voluntari
Pronostic:
Sub 3,5 goluri
Cota
1.20
Farul Constanta vs Fcsb
Pronostic:
Farul peste 0.5 goluri
Cota
1.00
Manchester City vs Nottingham Forest
Pronostic:
Nottingham fix 0 goluri la pauza
Cota
1.22
Cota finala: 1.46
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro