Ponturi Pariuri Fotbal Farul Constanta vs FCSB

Superbet

Farul Constanța se afla pe locul 2 după șapte etape, având 15 puncte.Pentru echipa lui Gheorghe Hagi, urmează însă un test important. În etapa 8-a, joacă la Ovidiu, incepand, de la ora 22, contra echipei FCSB.”Roș-albaștrii” au un bilanț foarte slab în campionat, în condițiile în care au un meci mai puțin jucat: sunt abia pe 13, cu numai 7 puncte! 

Farul Constanța are cel mai bun atac la ora actuală din SuperLigă, cu zece reușite. Au numai patru goluri încasate, numai Rapid, FC Botoșani și Petrolul având un asemenea bilanț defensiv. Totodată, constănțenii nu au suferit niciun eșec în șapte runde.

cota2.ro

În stagiunea anterioară, FCSB s-a impus de trei ori în fața ”alb-albaștrilor”, iar Farul a bifat un triumf direct. În sezonul regulat, bucureștenii au învins cu 1-0 la Ovidiu, dar dobrogenii s-au revanșat în returul din capitală (2-0). În play-off, FCSB a bifat două triumfuri cu ”clean-sheet”, 2-0 și 4-0. 

  • Farul: W W D D D
  • FCSB: D W L W W

Farul a demonstrat capacitate de revenire, câștigând în ultimele două runde după ce a fost condusă de fiecare dată cu 0-1. A fost un 2-1 acasă cu Voluntari, iar duminică a trecut cu 3-1 de CFR.Un singur eșec au constănțenii în ultimele zece meciuri competitive, un 1-4 la Universitatea Craiova, în 20 mai. Iar ultima înfrângere în fața propriilor fani datează din 25 aprilie, 0-4, chiar cu adversara de astazi.

Ultimele dueluri ale FCSB au oferit spectacol: toate ultimele patru ”oficiale” au avut ”GG” la final, trei dintre ele cu avut ”Over 3,5 goluri”. Iar după ce s-a calificat în grupele UECL după un penalty transformat în prelungiri la Stavanger, vicecampioana României a salvat un punct acasă duminică, cu gol înscris tot în timpul adițional, 2-2 cu Hermannstadt. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Farul Constanta vs FCSB
Pronostic:
FCSB marchează peste 0.5 goluri FCSB va avea peste 2.5 cornere
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 4.55
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro