Ponturi Pariuri Fotbal FC Botosani vs FC Arges

BETFAIR SPORTSBOOK

În etapa a opta a Superligii, Botoșani joacă pe teren propriu cu FC Argeș.Botoșani ocupă locul șase, cu 11 puncte, în timp ce FC Argeș este pe cinci, cu 12 puncte.Avem de-aface cu doua echipe intr-o forma cat de cat buna si prin urmare ma astept la un meci foarte echilibrat.

FC Botoșani a suferit prima înfrângere din acest sezon, 0-1 în deplasare cu Universitatea Craiova dupa un meci controlat in totalitate de trupa lui Radoi.Golul a fost luat în minutele de prelungire ale partidei.Din cele șase meciuri jucate, doar două au fost pe teren propriu, o victorie cu Chindia și o remiză cu Farul.

cota2.ro

  • FC Botosani: L W D D W
  • FC Arges: W W L L W

FC Argeș a revenit de la 0-1 cu Chindia Târgoviște și a bifat al doilea succes consecutiv.Are două înfrângeri în deplasare, la Sepsi și Rapid și o victorie, cu Mioveni.

Daca vorbim de meciuri directe,FC Argeș a câștigat ambele meciuri jucate pe terenul Botoșani-ului, în timp ce moldovenii s-au impus în deplasare.

Cum am scris mai sus,ma astept la un meci foarte echilibrat pentru ca ambele echipe lupta sa ramana in zona de play-off si de aceea ma gandesc ca nu vom vedea un meci foarte spectaculos.Pentru acest eveniment am ales o remiza la pauza sau la final.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FC Botosani vs FC Arges
Pronostic:
PsF X
Cota
1.57
Cota finala: 1.57
Profit: 3.99
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro