Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.92

Superbet

1.Atalanta și Torino, două dintre cele șase echipe care au obținut șapte puncte în primele trei etape din Serie A, se vor întâlni astazi, de la 21:45, în unul dintre ultimele meciuri ale primei runde interimare din actuala stagiune. 

Atalanta pare hotărâtă să revină în Europa, după ce a terminat campionatul precedent pe un loc 8, care poate fi considerat sub standardele setate de club în ultimele sezoane. Începutul acestei stagiuni pare promițător, La Dea învingând adversarii considerați inferiori și remizând în meciul cu campiona Milan, singurul în care a și primit gol. 

cota2.ro

  • Atalanta: W D W L L
  • Torino: W D W W L

Torino a început excelent acest sezon, având în vedere că e neînvinsă și a câștigat trei dintre cele patru partide oficiale disputate. Pe de altă parte, nici programul formației granata n-a fost unul complicat, iar succesele erau oarecum așteptate în toate jocurile, cu excepția celui cu Lazio, din etapa a două, terminat 0-0 în Piemont. 

De retinut:

  • Atalanta e neînvinsă în ultimele 5 meciuri din Serie A cu Torino (3 victorii și 2 egaluri). 
  • Atalanta e fără victorii în ultimele 7 meciuri de acasă din Serie A (4 remize și 3 înfrângeri). O serie mai lungă n-a mai avut din 2009. 
  • Torino a câștigat în ultimele 4 deplasări din Serie A. Doar între 1943 și 1946 au avut piemontezii mai multe succese la rând pe teren străin. 

2.Leicester și Manchester United se întâlnesc astazi, de la ora 22:00, în ultimul meci al etapei a 5-a în Premier League. Trupa lui Erik ten Hag vine pe King Power Stadium după o săptămână perfectă, în care a obținut primele două succese ale sezonului.

Leicester a inceput foarte prost acest sezon ,acumuland pana acum doar un punct după primele patru etape și ocupă ultimul loc în Premier League. Clubul este la un pas de despărțirtea de Wesley Fofana, pentru care Chelsea plătește în jur de 85 de milioane de euro. Dar „vulpile” mai au foarte puțin timp să reacționeze, pentru că mercato în Marea Britanie se încheie la o oră după finalul acestei întâlniri.

Si Manchester United a început sub tensiune sezonul, după ce a pierdut primele două partide, 1-2 cu Brighton acasă și 0-4 cu Brentford în deplasare. Erik Ten Hag a avut însă parcă o „baghetă magică”, pentru că gruparea de pe Old Trafford a fost resuscitată într-un moment în care specialiștii anticipau tot ce e mai rău: a învins Liverpool cu 2-1, apoi s-a impus și la Southampton cu 1-0. 

  • Leicester: L W L L D
  • Manchester United: W W L L D

De retinut:

  • Leicester nu a pierdut cu Man United în ultimele două sezoane, având trei victorii (una în Cupa Angliei) și două egaluri.
  • Cele mai recente 5 jocuri directe s-au încheiat cu G-G (au marcat ambele echipe).
  • Toate partidele „vulpilor” din acest sezon în Premier League au fost de over 2,5 goluri la total.



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Atalanta vs Torino
Pronostic:
GG sau P2.5g/meci
Cota
1.42
Leicester vs Manchester United
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci Peste 6.5 cornere în meci
Cota
1.35
Cota finala: 1.92
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro