Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.69

BETFAIR EXCHANGE

1.UTA, acasă, este de neoprit în acest sezon. Arădenii sunt la mijlocul tabelei înaintea rundei a 9-a din SuperLiga, cu 11 puncte. La prima vedere, ”Bătrâna Doamnă” are prima șansă în duelul de astazi de la ora 19 în fața celei care ține ”lanterna roșie”. Chindia a adunat numai două puncte din șapte partide. 

Toate cele șase dueluri directe din SuperLiga au avut ”Under 2,5 goluri” la final. De asemenea, partidele au avut deznodământ imprevizibil. În 2020/2021, arădenii au învins acasă cu 1-0 și au revenit neînvinși din fief-ul Chindiei (1-1). În play-out, târgoviștenii s-au impus la Arad cu 1-0. În sezonul următor, Chindia a învins din nou în fief-ul ”Bătrânei Doamne”, cu 2-0, iar acasă s-a impus cu 1-0. Dar, UTA s-a revanșat în play-out, invingand cu 1-0. 

cota2.ro

  • UTA: D W L W D
  • Chindia Targoviste: L L L L D

Așadar, ”alb-roșiii” au învins în fiecare din cele trei partide jucate pe teren propriu în 2022/2023, de fiecare dată înscriind de câte două ori: 2-0 cu Petrolul și 2-1 cu ”U” Cluj, respectiv ”U” Craiova 1948. În runda intermediară, UTA a scăpat cu fața curată la Mioveni, acolo unde a făcut un 1-1, cu gazdele ratând un penalty în minutul 89! 

În runda trecută, Chindia a pierdut cu 2-3 cu Petrolul, într-un meci găzduit de dâmbovițeni la... Ploiești. Echipa lui Adrian Mihalcea a revenit de la 0-2 la 2-2, dar a pierdut după un gol încasat în superioritate numerică. 

Târgoviștenii au cea mai modestă defensivă din SuperLiga, cu 14 goluri primite, adică exact o medie de două goluri încasate/partidă. Ultima victorie în elită datează din 13 mai 2022, 3-0 acasă cu deja retrogradata Gaz Metan Mediaș. 

2.Manchester City a început în forță sezonul, cu patru victorii și un egal, marcând 19 goluri în primele cinci partide din Premier League, ultima fiind chiar o victorie cu 6-0 în fața lui Nottingham Forest. De partea cealaltă, Aston Villa suferă(o singură victorie în cinci meciuri, trei eșecuri consecutive și un loc 19 ocupat după cinci runde.) iar presiunea e din ce în ce mai mare pe Steven Gerrard.

”Cetățenii” nu numai că au cel mai bun atac din Premier League în acest sezon, fiind o adevărată forță, dar au și câștigat ultimele nouă partide jucate în toate competițiile în fața lui Villa, cu un golaveraj zdrobitor, 32-6.

  • Aston Villa: L L W L W
  • Manchester City: W W D D W

La City, Erling Haaland pare să fie, deja, transferul anului în Premier League, având cel mai bun start pentru un jucător în istoria competiției, cu nouă goluri marcate în primele cinci etape. În ultimele două meciuri, victoriile de acasă cu Crystal Palace și Nottingham, Haaland a marcat câte un ”hat-trick”, însă presa engleză scrie că puternicul vârf norvegian ar putea fi odihnit de Guardiola, în perspectiva meciului cu Sevilla din UEFA Champions League, de la mijlocul săptămânii.

Chiar și fără Haaland, City are cel mai bun atac din campionat, cu 19 goluri, însă doar cinci dintre goluri au venit în deplasare, acolo unde campioana are un 2-0 cu West Ham și o remiză, singura din acest sezon, 3-3, cu Newcastle. Totuși, City a marcat cel puțin două goluri în fiecare dintre cele nouă victorii cu Villa din meciurile precedente, așadar formația din Birmingham este un client fidel pentru echipa lui Guardiola.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
UTA vs Chindia Targoviste
Pronostic:
1x
Cota
1.25
Aston Villa vs Manchester City
Pronostic:
S3.5g/meci
Cota
1.35
Cota finala: 1.69
Profit: 5.52
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro