Ponturi Pariuri Fotbal Voluntari vs Rapid Bucuresti

Fortuna

Farul Constanța și Rapid București sunt umăr la umăr în fruntea clasamentului, dobrogenii având un golaveraj superior giuleștenilor. Ambele echipe au câte 18 puncte, bucureștenii sperând să continue acest traseu bun și astazi, de la ora 21:45, când merg la FC Voluntari.

lfovenii sunt departe de forma din sezonul anterior: sunt pe 12, cu numai opt puncte din opt runde. 

cota2.ro

În primele două dueluri directe, jucate anul trecut, s-a marcat o singură dată. În tur, a fost Rapid-FC Voluntari 0-1, iar în Ilfov s-a bifat un ”draw” alb. 

Gazdele de astazi au cedat cu 0-4 miercuri la CFR Cluj, asta în condițiile în care din minutul 45 au rămas cu un om mai puțin. Ilfovenii sunt la cinci meciuri de SuperLiga fără victorie, în acest răstimp ei cucerind doar două puncte. În plus, Voluntariul nu a marcat în trei din ultimele patru dueluri din campionat.Mai mult, este de menționat că voluntarenii au o singură izbândă în ultimele șapte partide SuperLiga de acasă. Dar, ei nu au primit niciun gol în ultimele trei partide găzduite în Ilfov. 

  • Voluntari: L D L D L
  • Rapid Bucuresti: W W W L W

Giuleștenii constituie una din puținele trupe din SuperLiga care în 2022/2023 nu au consemnat niciun egal. Din 26 februarie, Rapidul a bifat doar o remiză în campionat. În ultima etapă, ”alb-vișiniii” au trecut greu acasă de ”U” Cluj (1-0), grație unui gol marcat din penalty în minutul 60. A fost cel de-al șaselea meci la rând pentru trupa lui Adrian Mutu în care scorul final a fost la o diferență de doar un gol. 

Rapidiștii au cea mai bună apărare din SuperLiga, încasând numai patru goluri. Este de adăugat aici că nu se marchează foarte mult în duelurile ”alb-vișiniilor”: în acest sezon, în meciurile rapidiștilor, în medie s-au dat până acum 1,6 goluri/meci.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Voluntari vs Rapid Bucuresti
Pronostic:
Dnb 2
Cota
1.66
Cota finala: 1.66
Profit: 6.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro