Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.06

Superbet

Celtic si Rangers traversează o perioadă excelentă în prima ligă din Scoția, ambele având victorii spectaculoase pe bandă rulantă. De exemplu, în același weekend în care Liverpool trecea cu 9-0 pe Anfield de Bournemouth, Celtic reușea o performanță identică pe terenul celor de la Dundee Utd. Astfel, Celtic a ajuns la performanța de a acumula 7 victorii consecutive, marcand 27 de goluri, depășind media de 3 goluri înscrise/ meci.

Rangers trec și ei printr-o perioadă excelentă, însă țin să cred că vor avea un meci extrem de greu în Glasgow. Celtic nu a mai primit gol de la adversari în ultimele 3 etape disputate în fața fanilor, în timp ce Rangers a primit cel puțin un gol de la gazde în ultimele 4 deplasări în campionat. Cred într-un meci spectaculos, însă nu cred că Rangers va puncta mai mult de o dată. Acum trebuie să ne bazăm pe faptul că Celtic se va baza pe mai mult pe derbiul din campionat, decât pe întâlnirea din campionat contra celor de la Real Madrid din Grupele Uefa Champions League.

cota2.ro

---------------------------

Fiorentina trece printr-o perioadă grea înaintea derbiului cu Juventus. Aceștia nu au marcat 3 etape consecutive, iar în ultima etapă s-a încurcat cu Udinese, deplasare în care au cedat cele 3 puncte puse în joc. De partea cealaltă, Juventus e neînvinsă în primele 4 etape din Serie A, meciuri în care nu a primit niciun gol și țin să cred că pot profita de forma slabă a gazdelor. Mă aștept la un meci echilibrat, controlat în mare parte de oaspeți.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Celtic vs Rangers
Pronostic:
Rangers marcheaza sub 1.5 goluri
Cota
1.42
Fiorentina vs Juventus
Pronostic:
X2 si sub 4.5 goluri
Cota
1.45
Cota finala: 2.06
Profit: 3.18
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro