Ponturi Pariuri Fotbal Petrolul vs Botosani

Superbet

Petrolul ocupă locul 3 după opt runde din SuperLiga, cu 14 puncte la activ.De partea cealalta, moldovenii sunt din nou candidați la accederea în play-off. Cu șapte meciuri disputate, sunt pe locul 7, cu 12 puncte. Cele două trupe se revăd după șase ani. Între 2013 și 2016, Petrolul și FC Botoșani au disputat opt meciuri în SuperLiga, cu un raport de 5-3 la triumfuri, pentru ”galben-albaștri”. Dar, cele trei victorii moldovene au venit chiar în ultimele trei confruntări directe. 

Petrolul a fost oaspete în ultima etapă, la Ploiești, întrecând-o pe Chindia cu 3-2, deși de la 2-2 a rămas fără atacantul Ivanovski, eliminat. A fost primul duel cu ”Over 2,5 goluri” la final pentru ploieșteni, în 2022/2023. 

cota2.ro

Cu victoria contra Chindiei, elevii lui Nicolae Constantin au ajuns la șase partide consecutive fără insucces în SuperLiga. Totuși, este de menționat că ”găzarii” au doar o victorie acasă în actualul campionat, 1-0 cu Rapid. 

Altfel, eșecul din runda inaugurală, 0-1 cu FC Voluntari, constituie singura înfrângere oficială suferită de Petrolul în arena ”Ilie Oană”, în anul 2022.

  • Petrolul: W D W W W
  • Botosani: D L W D D

Treptat, trupa lui Mihai Teja iese din zona superioară, după un start bun. Botoșănenii au două meciuri la rând fără vreun gol marcat: 0-1 la Universitatea Craiova (gol primit în prelungiri), apoi 0-0, acasă cu FC Argeș. Astfel, moldovenii au rămas cu o singură victorie de cinci etape, însă una relevantă, este vorba de un 1-0 la campioana CFR Cluj. 

Toate meciurile Botoșaniului din 2023 au avut scor strâns la final. Singurul duel cu ”Over 2,5 goluri” a fost cel din prima etapă, 3-2, acasă cu Chindia. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Petrolul vs Botosani
Pronostic:
PsF X
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro