Ponturi Pariuri Fotbal Monza vs Atalanta

Fortuna

Monza a început primul sezon din istoria clubului în Serie A cu ambiții mari, după o campanie de achiziții spectaculoasă, dar startul campionatului i-a adus cu picioarele pe pământ.După primele 4 runde, nou-promovata patronată de Silvio Berlusconi e pe ultimul loc, iar astazi, de la ora 19:30, joacă pe teren propriu împotriva Atalantei, echipa care conduce clasamentul din Italiei la startul etapei a cincea. 

Monza a pierdut toate cele 4 partide disputate până acum. În istoria Serie A, doar alte două debutante, Treviso, în 2005, și Benevento, în 2017, au fost învinse de fiecare dată în primele 5 etape. Mai mult decât atât, formația lui Giovanni Stroppa are cea mai slabă apărare a campionatului: 11 goluri primite. 

cota2.ro

  • Monza: L L L L W
  • Atalanta: W W D W L

După ce a ratat calificarea în cupele europene în sezonul trecut, Atalanta l-a început pe cel actual în forță: 3 victorii în primele 4 runde, cea din etapa trecută, 3-1 cu Torino, fiind cu adevărat impresionantă. 

Dacă Monza are probleme defensive, Atalanta stă bine la acest capitol. De altfel,nu au primit gol în precedentele două deplasări din actuala ediție de campionat: 2-0 cu Sampdoria și 1-0 cu Verona. Niciodată în istoria clubului în Serie A nu s-a întâmplat ca La Dea să reușească clean sheet-uri în fiecare din primele 3 partide stagionale pe teren străin. 


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Monza vs Atalanta
Pronostic:
X2 & 2-5g/meci
Cota
1.52
Cota finala: 1.52
Profit: 4.16
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro