Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.88

Mozzart

Dupa remontada facuta de Bremen in victoria pe terenul celor de la Dortmund, echipa antrenata de croatul Terzic Edin s-a montat bine in faza defensiva, castigand urmatoarele 2 etape din Bundesliga, impotriva celor de la Hertha și Hoffenheim, câștigând la 0 în ambele cazuri.

Copenhaga nu e cel mai pericol adversar pentru echipa nemțească. Aceștia se situează la mijlocul clasamentului în prima ligă daneză, unde a încasat 13 goluri în cele 8 etape disputate. Cred ca danezii vor avea un meci greu în Germania, impotriva unei echipe recalibrate după indisponibilitatea lui Haller, atacantul adus de la Ajax.

cota2.ro

------------------------------

Dacă nu ați văzut derbiul della Mandonina de etapa trecută din serie A, vă povestesc pe scurt. AC Milan a jucat formidabil în atac doar prin prezenta lui Leoa, protagonist a 2 goluri, iar golul lui Giroud a dat pe spate multi spectatori, multi neintelegand cum de mingea a intrat in plasă. Pe scurt, un meci frumos, însă care putea să se încheie ori la egalitate, ori cu victoria celor de la Inter care au ieșit la atac și au ratat ocazii infinite.

Acum, vorbind de austriecii de la Salzburg, cred ca pot să puncteze, dacă analizăm problemele din apărarea lui Pioli. RedBull are 6 victorii consecutive si nu a primit gol in ultimele 4, avand o statistica impresionanta la fiecare dintre aceastea. Speram sa avem parte de un meci spectaculos și sper că Salzburg nu va intra in jocul incurcat al italienilor din deplasări.

Am jucat acest pariu la MOZZARTBET, casă de pariuri care oferă un pachet de bonusuri de până la 1750 de Lei la înregistrare!

Încasează BONUSURILE!
Dortmund vs Copenhaga
Pronostic:
1 solist
Cota
1.34
RedBull Salzburg vs AC Milan
Pronostic:
Peste 0.5 goluri marcate Salzburg
Cota
1.40
Cota finala: 1.88
Profit: 0.88
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro