Ponturi Pariuri Fotbal Inter vs Bayern

BETANO

Unul dintre cele mai tari meciuri din prima etapă a grupelor Ligii Campionilor se joacă astazi, de la ora 22:00, pe Stadio Giuseppe Meazza, între Inter și Bayern. Partida se dispută în cadrul Grupei C, din care mai fac parte FC Barcelona și Viktoria Plzen. 

De 7 ori s-au întâlnit până acum cele două echipe în cupele europene, iar bilanțul este echilibrat: câte 3 victorii de fiecare parte și o remiză. Inter și Bayern au fost adversare și într-o finală de Liga Campionilor, în 2010, când italienii s-au impus cu 2-0. Interesant e faptul că bavarezii au câștigat de fiecare dată în fața nerazzurrilor la Milano: 3 meciuri, 3 succese. 

cota2.ro

  • Inter: L W L W W
  • Bayern: D W D W W

Vicecampioana Italiei vine după un eșec greu de digerat în Derby della Madonnina, 2-3 cu Milan, meci care a confirmat marile probleme defensive ale formației antrenate de Simone Inzaghi. Nu mai puțin de 8 goluri primite sunt în dreptul nerazzurrilor după 5 etape de Serie A.În același timp, Inter are al doilea atac din Serie A, cu 11 goluri marcate, dar in seara asta nu se poate baza pe Romelu Lukaku, accidentat.

Nici Bayern nu a obținut rezultatul dorit în weekend. Campioana Germaniei a remizat în deplasare cu Union Berlin (1-1) și a ratat șansa de a urca pe primul loc.

De retinut faptul ca ,Bayern nu pierde de 10 meciuri în fața echipelor italiene în Champions League (8 victorii, două remize) și a câștigat de fiecare dată în runda inaugurală a grupelor, din 2003 încoace. Mai mult decât atât, în ultimele 9 ediții, nu a luat gol, marcând în total de 27 de ori. 

Cred ca vom avea un meci echilibrat cu putine reusite iar pentru o cota mai mare ar merge si o remiza la pauza sau la final.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Inter vs Bayern
Pronostic:
X2 & S4.5g/meci
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: 4.32
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro