Ponturi Pariuri Fotbal Napoli vs Liverpool

BETFAIR SPORTSBOOK

Napoli și Liverpool se întâlnesc astazi, de la ora 22:00, într-unul din cele mai pasionante meciuri ale serii în Liga Campionilor. Cele două formații fac parte dintr-o grupă frumoasă (Gr. A), alături de Ajax și Rangers. „Cormoranii” sunt în fața unei adevărate provocări, având în vedere că nu au câștigat niciodată în fata adversarei de astazi.

Napoli s-a despărțit în vară de câțiva oameni cu mare experiență, precum Mertens, Insigne, Koulibaly, Ospina și Fabian Ruiz. Toți jucători titulari în ultimii ani, care au adus Napoli în Liga Campionilor în câteva sezoane. Dar formația lui Luciano Spalletti nu pare deloc slăbită, după cum a început actuala stagiune. 

cota2.ro

Gazdele din seara asta au avut un start consistent în Serie A, cu 3 victorii și 2 egaluri, cu care au început săptămâna în fruntea ierarhiei. Poate singurul rezultat cu care nu s-au împăcat a fost un egal cu Lecce pe teren propriu (1-1). Înaintea acestui joc, Napoli a obținut un succes cu greutate la Lazio, cu 2-1.

  • Napoli: W D D W W
  • Liverpool: D W W L D

Liverpool este una dintre formațiile care și-au pus serios amprenta pe Liga Campionilor în ultimii ani. A jucat finala în 3 din ultimii 5 ani, reușind să câștige și trofeul în 2019.

Trupa lui Jurgen Klopp se numără printre marile favorite și la startul acestui sezon, iar la prima vedere nu ar trebui să aibă emoții să se califice mai departe dintr-o grupă cu Napoli, Ajax și Rangers.

Pentru partida cu Napoli, Jurgen Klopp va veni, probabil, doar cu o noutate semnificativă, titularizarea brazilianului Arthur Melo, adus în ultima zi de mercato de la Juventus. Liverpool are nevoie disperată de o trecere mai bună prin liniile defensive și se speră că brazilianul va reuși să aducă plusul.

Englezii au destui jucători cu probleme medicale. Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain, Jordan Henderson, Thiago Alcantara, Calvin Ramsay, Caoimhin Kelleher și Ibrahima Konate sunt oamenii accidentați.

De retinut :

  • Liverpool nu a câștigat niciodată la Napoli, având două înfrângeri în Liga Campionilor și un egal în Europa League.
  • Mai mult, în cele trei jocuri pe Stadio Diego Armando Maradona, așa cum se numește azi arena, „cormoranii” nu au marcat niciodată.
  • Pe de altă parte, Liverpool a devenit în sezonul trecut prima echipă din Anglia care a obținut șase victorii în tot atâtea partide în faza grupelor.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Napoli vs Liverpool
Pronostic:
X2 P1.5g/meci P6.5cornere/meci
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro