Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.80

Superbet

Inter Milano a pierdut derbiul della Mandonnina, meci în care au încasat 3 goluri de la formația lui Pioli, iar Leao a făcut senzație pe flancul stâng, iar individualitățile Bayernului i-ar putea da dureri mari de cap lui Inzaghi. Inter a încasat cel puțin un gol în ultimele 3 meciuri din Serie A, iar problema cea mai importantă este absența lui Lukaku din atac, acesta fiind accidentat la coapsă. Astfel că, Dzeko sau Correa sunt soluții pentru înlocuirea acestuia. Bayern vine după un egal la Union Berlin, etapă în care au jucat cu cel mai bun lot. Antrenorul bavarezilor, Nagelsmann Julian, nu a menajat niciun jucator important pentru ultimul meci jucat in Bundesliga, însă nu a reușit să obțină victoria. Cred că va fi un meci tare, însă Inter are probleme pe faza defensivă, încasând aproape meci de meci cel puțin 1 gol de la adversari, iar Bayern poate profita de acest aspect.

--------------------------------

cota2.ro

Cu un an în urmă, Brugge a reușit performanța negativă de a termina pe ultimul loc într-o grupă cu Manchester City, Leipzig și PSG. Belgienii au încheiat grupa cu 4 înfrângeri, un rezultat de egalitate și o victorie. Deși a fost umilită de Man City în ambele întâlniri, Brugge a reușit performanța de a nu ceda cele 3 puncte pe propriul teren în fața lui PSG, fiind și printre primele meciuri cu Messi în teren.

Leverkusen traversează o perioadă grea. Nemții au 5 înfrângeri în ultimele 6 meciuri din Bundesliga și cupă, iar în 4 din cele 5 înfrângeri au încasat cel putin 2 goluri de la adversari. De partea cealaltă, Brugge arată mult mai bine. Au 4 victorii consecutive în care au marcat 12 goluri, ajungând la o medie de 3 goluri marcate/ meci. Cred că Leverkusen are un meci greu la Brugges în această seară.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Inter Milan vs Bayern Munchen
Pronostic:
X2
Cota
1.33
Club Brugges vs Leverkusen
Pronostic:
Brugge +1.5 handicap asiatic
Cota
1.35
Cota finala: 1.80
Profit: 0.80
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro