Ponturi Pariuri Fotbal Ballkani vs CFR Cluj

Superbet

Prima partidă din grupa G a UECL are loc astazi, de la ora 19:45, la Priștina. Ardelenii întâlnesc FC Ballkani, în prima dispută oficială a unei echipe românești cu un club din Republica Kosovo. În această serie, mai evoluează Slavia Praga și Sivasspor. 

CFR s-a odihnit în weekend, meciul-vedetă ale etapei de SuperLigă, cu rivala FCSB, fiind amânat.CFR intră în faza grupelor fără vreun eșec suferit în timp regulamentar, în actualul sezon continental. Reamintim, echipa lui Dan Petrescu a ieșit din UCL deja din primul tur, după 0-0 și 2-2 cu Pyunik Erevan, pierzând contra armenilor la loviturile de departajare. Apoi, au venit un 3-0 și 1-1 cu Inter Scaldes, 0-0 și 1-0 cu Soligorsk și tot 0-0 și 1-0 cu Maribor. 

cota2.ro

”Alb-vișiniii” nu au mai învins în deplasare în eurocupe din vara anului trecut, atunci când se impuneau cu 2-1 în Gibraltar, la Lincoln Red Imps. Mai exact, CFR are nouă deplasări la rând pe continent fără vreo victorie.

  • Ballkani: W W W W W
  • CFR Cluj: W L W D L

FC Ballkani a devenit campioană în premieră în această primăvară, iar acum este primul club din Kosovo care evoluează în grupele unei competiții UEFA. Formația antrenată de albanezul Ilir Daja nu a pierdut niciun meci în timpul regulamentar de 90 de minute în 2022/2023. 

Echipa din micuțul localitate Suva Reka a cedat în primul tur din UCL în prelungiri la Zalgiris, după 1-1 acasă și 0-1 în deplasare. Apoi, FC Ballkani a trecut cu 6-0 și 4-0 de La Fiorita, cu 3-2 și 2-2 (după prelungiri) de Klasksvik și cu 2-1 și 1-0 de Shkupi.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ballkani vs CFR Cluj
Pronostic:
CFR Cluj marchează peste 0.5 goluri CFR Cluj va avea peste 2.5 cornere
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 3.90
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro