Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.92

Mozzart

Cadiz a inceput cum nu se poate mai slab acest sezon, avand 4 infrangeri consecutive si un golaveraj de 0:10, ceea ce face ca victoria Barcelonei din aceasta seara sa fie o simpla formalitate. Cadiz este fara gol marcat in noul sezon, iar Barca cu Xavi pe banca se simte extraordinar, aratand asta atat in campionat, cat si in grupele Champions League. Mizez pe o victorie o oaspetilor.

-----------------------------

cota2.ro

Napoli a desfiintat-o pe Liverpool in fata propriilor suporteri, castigand cu 4-1, avand si un penalti ratat de Osimeh in prima parte a meciului. Napoli se pozitioneaza pe locul 2 in momentul de fata in serie A, acelasi loc ocupandu-l si in topul celor mai bune aparari din liga, cu doar 4 goluri incasate. Spezia se va deplasa la Napoli cu ceva probleme de lot, avand 7 jucatori indisponibili, iar forma acestora in deplasare nu este una formidabila. Au 2 infrangeri la rand si niciun gol marcat, insa au avut jocuri dificile cu Juve si Inter.

------------------------------

Craiova U 1948 primeste vizita Rapidului, visinii avand un handicap moral in fara oltenilor, neavand nicio victorie in jocurile directe. Mutu a declarat in conferinta de presa ca nu il intereseaza rezultatele anterioare si ca jucatorii lui nu se vor gandi la acest lucru si spera sa obtina un rezultat bun in Banie. Rapid se descurca extraordinar in deplasari, avand 3 victorii si 2 infrangeri, iar in ultimele 2 deplasari a obtinut maximum de puncte cu Sepsi si Voluntari si a incasat un singur gol. Sunt sanse mari ca Rapid sa si pastreze pozitia de lider dupa acest joc.

Am jucat acest pariu la MOZZARTBET, casă de pariuri care oferă un pachet de bonusuri de până la 1750 de Lei la înregistrare!

Încasează BONUSURILE!
Cadiz vs Barcelona
Pronostic:
2 solist
Cota
1.25
Napoli vs Spezia
Pronostic:
1 solist
Cota
1.28
Craiova U 1948 vs Rapid Bucuresti
Pronostic:
sub 3.5 goluri
Cota
1.20
Cota finala: 1.92
Profit: 0.92
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro