Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.19

Superbet

Farul Constanța a fost protagonista celui mai spectaculos meci din SuperLiga de până acum, joc în care Universitatea Craiova a reușit să revină de 2 ori pe tabelă și în cele din urmă să se impună cu 4-3. Ambii antrenori, cât și jucătorii au trecut printr-un Roller coaster al emoțiilor și cred că Hagi va lua măsuri pentru a preveni astfel de răsturnări de scor. Arges merge rău în deplasare. Au o singură victorie, aceea cu Mioveni, echipa mai slab clasată decât ea. Aceștia au primit 6 goluri și au marcat doar 2 în cele 4 meciuri ca echipă oaspete, în timp ce Farul este neinvinsă la Constanța.

------------------------------------

cota2.ro

Real Madrid traversează o perioadă excepțională, însă presărată și cu urmă de amăreala pe buzele fanilor. Benzema este accidentat la genunchi și nu va fi disponibil pentru jocul cu Mallorca de pe Santiago Bernabeu. Însă, Hazard e o soluție validată momentan în atacul lui Ancelotti, care nu l-a eliminat din echipă. Realul are maximum de puncte in LaLiga si 11 goluri marcate, în timp ce Mallorca a inceput slab sezonul avand o victorie, 2 rezultate de egalitate si o infrangere, insă aceștia s-au descurcat mai bine in deplasare, acolo unde nu au pierdut niciun punct până acum. Totuși, tin să cred ca e greu să le faci fața galacticilor în această perioadă.

-------------------------------------

Udinese continuă să suprindă în continuare în Serie A. În ultima etapă jucată în campionat, aceștia au desființat-o pe AS Roma cu 4-0, în fața propriilor fani, iar zebrele pot profita astăzi de slabiciunilor celor de la Sassuolo. Gazdele nu au mai marcat de 2 etape, insa pe propriul teren sta destul de bine, neincasand vreun gol pana acum. Imi e greu sa cred ca Udinese, cu o cota de 2.60 la victorie, va marca asa de usor pe terenul celor de la Sassuolo, in ciuda diferentei de forma. Cota 1.25 la un gol marcat de Udine mi se pare o aberație. Oricum superbet ne oferă un superpariu pentru acest meci, pe care il gasiti in subcategoria SuperPariuri, din secțiunea meciului.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Farul Constanța vs FC Argeș
Pronostic:
1X
Cota
1.22
Real Madrid vs Mallorca
Pronostic:
1 solist
Cota
1.28
Sassuolo vs Udinese
Pronostic:
sub 4.5 goluri si sub 13.5 cornere: DA
Cota
1.40
Cota finala: 2.19
Profit: 1.19
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro