Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.10

Superbet

Liverpool primeste vizita celor de la Ajax într-o perioadă nu foarte strălucită pentru ei. Au eșuat lamentabil în primul meci din Grupele UCL, pierzand cu 4-1 la Napoli, iar acum dau de olandezii, care sunt in forma maximă. Ajax are 7 victorii consecutive, in care au primit un singur gol. In primul meci din grupe i-au desființat pe cei de la Rangers, iar Klopp are toate motivele să-și facă griji, luând în considerare și ceva probleme de lot pe care le are înaintea acestui meci.

--------------------------------------

cota2.ro

Porto a cedat în primul meci din grupa B a ligii campionilor contra celor de la Atletico Madrid, iar acum adversarul pare a fi unul incomod. Club Brugge vine inaintea acestui meci cu un palmares extraordinar. Belgienii au strans 6 victorii consecutive, dintre care un succes punctat in fata celor de la Leverkusen in UCL. Desi germanii au jucat foarte bine, acestia nu au reușit să obțină niciun punct în Brugges. Cred că va fi un meci mult mai echilibrat, decât ne arată casele de pariuri, care au cotat-o pe Porto ca favorita la o cota de 1.40.

---------------------------------------

Cele doua pierzatoare ale grupei D, Marseille si E. Frankfurt intr-un meci care inclina mai mult balanța spre echipa gazdă. Inafara jocului cu Tottenham, Marseille are un parcurs foarte bun in Ligue 1, avand 6 victorii si un egal, ultimul meci din campionat fiind o victorie pe teren propriu in fata celor de la Lille. De partea cealalta, Frankfurt a inceput cum nu se poate mai slab in Bundesliga. Au incasat 12 goluri in primele 6 etape si acum se afla la mijlocul clasamentului, iar meciul cu Sporting a confirmat forma slaba prin care nemții trec acum.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Liverpool vs Ajax Amsterdam
Pronostic:
Ajax +2.5 handicap asiatic
Cota
1.28
Marseille vs E. Frankfurt
Pronostic:
1X
Cota
1.28
Porto vs Club Brugges
Pronostic:
Brugge +2.5 handicap asiatic
Cota
1.28
Cota finala: 2.10
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro