Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.84

BETFAIR SPORTSBOOK

1.Chiar dacă nu a câștigat decât un meci din cele trei disputate în deplasare în acest sezon, Manchester City merge astazi, de la 14:30, pe terenul lui Wolves pentru a urca pe prima pozitie in clasament.

Dacă Wolves are o șansă să bată campioana, e pe teren propriu, pe Molineux, acolo unde a obținut trei din cele patru victorii împotriva lui City în istorie. Totuși, ultimul meci a fost unul dificil pentru ”lupi”, care au cedat cu 5-1 în luna aprilie 2022, când City venea să se lupte pentru titlu. Victoria cu Southampton a dat, însă, speranță echipei lui Lage, care a oprit o serie de 13 meciuri fără victorie în Premier League și care rămâne formația cu cele mai puține goluri primite în actuala stagiune în prima ligă engleză.

cota2.ro

  • Wolves: W D D W L
  • Manchester City: W W D W W

De partea cealaltă, City rămâne pe poziția a doua în clasament după 6 etape, cu patru victorii și două egaluri, ambele venite în deplasare. Pare că echipa campioană suferă în meciurile de pe teren străin, acolo unde nu a convins și a marcat doar șase goluri din cele 20 de până acum. 

În continuare, City are probleme în defensivă, acolo unde Aymeric Laporte va lipsi cu siguranță, iar Kyle Walker e incert, după ce a ratat și partida cu Dortmund din UEFA Champions League la mijlocul săptămânii. E de așteptat ca Guardiola să nu facă schimbări majore în echipă, iar golgheterul campionatului, Erling Haaland, care a marcat deja 10 goluri, și-ar putea continua startul fantastic de sezon, unul nemaiîntâlnit în Premier League.

Prin urmare,chiar daca joaca in deplasare,pentru ca este intr-o forma excelenta si pentru ca are nevoie de cele 3 puncte pentru a urca pe prima pozitie,voi juca 2 solist acest eveniment.

2.Rapid București are o bună ocazie de a se menține în top. Giuleștenii, aflați pe locul 2, cu 21 de puncte,au un meci abordabil acasă, astazi, de la ora 21:30. În Giulești, vine CS Mioveni, ocupanta penultimului loc din SuperLiga, cu 6 puncte în zece runde.Rapidiștii au cea mai bună apărare din prima divizie, cu numai cinci goluri primite. În runda anterioară, au cedat după un meci ”cu cântec”, 0-1 la U Craiova 1948. Asta, după ce bucureștenii consemnaseră patru victorii la rând în SuperLiga. 

”Alb-vișiniii” sunt aproape imbatabil în noua arenă ”Valentin Stănescu”. De la redeschiderea stadionului, Rapidul a consemnat șapte victorii și un singur insucces, în opt partide. 

Mioveniul a suferit primul eșec cu Flavius Stoican la cârmă: a fost 0-1 acasă cu ”U” Cluj, după trei partide fără înfrângere sub comanda celui care l-a înlocuit pe Alexandru Pelici. 

  • Rapid: L W W W W
  • Mioveni: L W D D L

Argeșenii nu au primit gol în ultimele două deplasări din SuperLiga. Nici ei nu oferă dueluri foarte bogate în goluri: numai două meciuri cu ”+3 goluri” la final găsim în dreptul celor din Mioveni.

Pentru acest eveniment aleg sa joc o dubla pe gazde si pentru ca ambele nu inscriu de regula multe goluri voi juca si un Under.

3. Fiecare din cele două echipe care joacă astazi, de la ora 16:45, la Arad, în etapa a 11-a, are atuuri puternice. Gazdele sunt pe locul 6, cu 15 puncte, și nu au fost învinse încă pe teren propriu în 2022/2023. Oaspeții constituie singura formație din SuperLiga fără vreun insucces în actualul sezon. Hermannstadt are și un meci mai puțin jucat, este pe 3, cu 19 puncte și teoretic putea să fie chiar lideră la ora asta. 

Cinci jocuri directe s-au disputat până acum, toate având la final ”0-2 goluri” în total. Primele confruntări le-am bifat în sezonul 2017/2018 al Ligii 2, când sibienii au învins acasă cu 2-0 și au scos un 1-1 în județul Arad. Apoi, în SuperLiga 2021/2022 au fost două rezultate de 1-1 în sezonul regulat, Hermannstadt câștigând apoi în play-out, cu 1-0, chiar în fief-ul utiștilor. Așadar, fără victorii arădene până acum.

  • UTA: W D D W L
  • Hermannstadt: W W W D D

Ultima dată când ”alb-roșiii” au pierdut acasă în SuperLiga a fost în 9 aprilie, 0-2 cu Rapid. Totuși, în ultimul meci de pe teren propriu, UTA a consemnat doar un 1-1 cu ”lanterna roșie”, Chindia Târgoviște.

Este important de amintit că ultimele șapte dueluri ale arădenilor au avut toate scoruri la limită la final. 

Hermannstadt continuă să uimească, având trei victorii consecutive în SuperLiga, toate la o diferență de un gol. Ultima victimă a fost Petrolul, învinsă la Mediaș, cu 2-1. 

Și elevii lui Marius Măldărășanu sunt ”adepții” partidelor echilibrate, ultimele opt jocuri ale sibienilor având rezultate strânse la final. Sibienii nu au mai fost învinși ”afară” într-un meci de campionat de un an și jumătate. De altfel, ultimul eșec oficial a fost suferit acasă, 0-2 cu ”U” Cluj, în 8 martie.

Tinand cont de forma prin care trec si de meciurile directe,voi alege sa joc o remiza la pauza sau la final.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Wolves vs Manchester City
Pronostic:
2
Cota
1.32
Rapid vs Mioveni
Pronostic:
1x & S3.5g/meci
Cota
1.36
UTA vs Hermannstadt
Pronostic:
PsF X
Cota
1.58
Cota finala: 2.84
Profit: 12.88
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro