Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

Superbet

Atletico și Real Madrid se înfruntă, astăzi, în etapa a 6-a din La Liga – Spania. Ambele echipe intră în meci după victorii în runda precedentă. Real Madrid va fi fără atacantul francez, Carlo Ancelotti prezicând că dacă francezul nu va fi apt sută la sută, nu va juca și, probabil, nu va risca să-l arunce în luptă pe atacantul de 35 de ani.

Real este liderul campionatului, reusind sa nu piarda niciun punct pana acum. Aceștia nu au mai avut de mult așa o serie pozitivă în ultimele 5 sezoane, când începeam strâmb cam de fiecare dată. Gazdele de azi au arătat foarte multe vulnerabilități în ultimul meci din grupele UCL, acolo unde Leverkusen, cu multe probleme în Bundesliga, a trecut lejer de spanioli cu 2-0. Ambele echipe au arătat un joc foarte bun în defensivă în noul sezon și cred că vom avea parte de un joc circumspect din partea celor 2 formații, însă înclin balanța putin spre echipa oaspete.

cota2.ro

----------------------

Lazio are sansa sa si spele rusinea astazi cu un joc bun in fata unei formatii fara victorie in serie A. Echipa din Roma a fost desfiintat-o in Danemarca, in grupele Europa League, de catre Midtjylland, care au marcat de 5 ori in poarta apărată de Provedel. E cam același scenariu de anul trecut, când o alta echipa din Roma, și anume AS Roma, este ologită pe Bodo/Glimt.

Cremonense pare totuși să nu fie din același aluat cu echipa daneză, fiind fără victorie în Italia. Totuși problema lor pare să fie jucurile din deplasare. Acasă în schimb, au primit doar 2 goluri în cele 2 meciuri disputate în fața propriilor fani, însă nu au întâlnit adversari de calibrul lui Lazio. Cred ca romanezii nu se vor pierde la Cremonense.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Atletico Madrid vs Real Madrid
Pronostic:
X2 si sub 4.5 goluri
Cota
1.58
Cremonense vs Lazio
Pronostic:
X2
Cota
1.28
Cota finala: 2.02
Profit: 1.02
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro